Новини

Mazda6 отримала найвищий бал від Euro NCAP!

Нова Mazda6 визнана одним з найбезпечніших авто в світі! В суворому тесті безпеки  Euro NCAP вона отримала максимальний бал - 5 зірок. Цього вдалось досягти завдяки численним інноваціям Mazda, наприклад, поглинаючий удар корпус SKYACTIV та провідні технології активної безпеки i-ACTIVSENSE.

Mazda6 - четверта Mazda, яка отримала 5 зірок за суворою системою рейтингів Euro NCAP. В минулі роки екзамен на п’ять також здали Mazda CX-5, Mazda3 і попередня генерація Mazda6. Тест Euro NCAP складається з чотирьох краш-тестів: фронтальне зіткнення на швидкості 64 км/год, бічне зіткнення на швидкості 50 км/год, бічне зіткнення зі стовпом на швидкості 29 км/год, імітація зіткнення з пішоходом на швидкості 40 км/год. Окрім того, Euro NCAP оцінює систему електронного контролю стійкості (ESC).

Нова Mazda6 (і седан, і універсал) отримала найвищі оцінки за всі чотири категорії. Бали за захист пасажирів, захист дітей і системи безпеки склали 92%, 77% і 81% відповідно. Це з запасом перевищує п’ятизіркові пороги в 80%, 60% и 65% в цих категоріях. Окрім того, Mazda6 отримала 66% за безпеку пішоходів. Це один з найкращих результатів в цьому році.

Нова Mazda6 оснащена провідними технологіями SKYACTIV. Також це перша Mazda з системою рекуперативного гальмування i-ELOOP. Потужна та економна, нова Mazda6 легша і міцніша за все, що було вироблено раніше. Цього вдалось досягти завдяки високоякісним сталям та іншим інноваціям, які зміцнили структури корпусу. А сенсорні системи i-ACTIVSENSE виводять активну безпеку Mazda6 на якісно новий рівень.

В Україні ціна нової Mazda6 - від 233 900 грн..