Новини

З Днем Народження, Mazda3!

Цього року Mazda3 святкує свій ювілей! Десять років тому перша Mazda3 була зведена з конвеєру в Хофу. З тих пір вона надійно облаштувалася в серцях водіїв і завоювала 136 нагород в усьому світі.

Яскраве поєднання дизайну, продуктивності і якості, Mazda3 зробила революцію в С-класі. Представник Zoom-zoom покоління, динамічний спортивний компакт став влучним попаданням: було продано 2.2 мільйони перших Mazda3.

Наступна модель з'явилась на ринку в 2009. Вона була розроблена відповідно до концепції «Розумний Zoom-Zoom» - стратегії створення більш легких, економічних і безпечних автомобілів. Спортивна зовнішність і чуйність управління зробили друге покоління Mazda3 дійсно вражаючим. А нові технології, зокрема i-stop, радикально зменшили витрати палива.

Також Mazda3 відрізняється високим рівнем безпеки. Цього вдалось досягти завдяки провідним технологіям, таким, як система адаптивного переднього освітлення (Adaptive Front-lighting System) та система заднього моніторингу (Rear Vehicle Monitoring). Не дивно, що Mazda3 отримала вищі рейтинги безпеки, включаючи максимальні 5 зірок за суворою системою Euro NCAP.

Що стосується популярності, друге покоління Mazda3 гідно прийняло естафету: на даний момент продано близько 1.4 мільйони авто. Вона стала найбільш продаваним автомобілем Австралії в 2011 і 2012 роках. Надійність Mazda3 незаперечна: наприклад, вона визнана кращою моделлю за дослідженням задоволеності клієнтів JD Power's 2011.

«Mazda3 стала величезним успіхом для нас і є наріжним каменем нашого модельного ряду», розповідає Джеф Гайтон, президент ради директорів Mazda Motor Europe. «З Mazda3 ми завжди намагались перевершити очікування клієнтів і плануємо продовжувати підвищувати планку в С-класі. Піднімемо келихи за ще одну захоплюючу декаду!»