Новини

Mazda підтримала дітей - жертв землетрусу в Японії!

Mazda Motor Corporation підтримала проект «Support Our Kids». Його мета - допомога дітям, які постраждали від землетрусу в Японії. Завдяки Mazda 10 школярів вирушили до Франції, щоб провести свої канікули у приймаючих сім'ях за програмою «Homestay». В рамках програми діти взяли участь у 90-му ювілеї 24 Годин Ле Ману.

Мета проекту «Support Our Kids» - надати довгострокову підтримку молодим людям, які постраждали від катастрофи 2012 року, допомогти отримати незалежність і реалізувати себе. Одна з його невід'ємних складових - культурний обмін та відвідання інших країн.

У 2013 році перегони 24 Години Ле Мана відзначили свій ювілей - 90 років. Організатори змагання обрали Mazda 787B одним з найбільш пам'ятних гоночних автомобілів 1990х років. Крім того, 787B - єдиний японський спорткар з роторним двигуном, який переміг у цьому змаганні. Школярі відвідали святкування 90-го ювілею, де Mazda 787B зробила своє коло пошани.

Компанія Mazda вірить, що 24 Години Ле Ману передали дітям свій невтримний дух змагання. Адже як у перегонах, так і в житті перемагає тільки той, хто ніколи не опускає руки.

Mazda підтримає програму «Homestay»/td> Демонстрація Mazda 787B на перегонах 2011 року