Новини

Mazda6 отримала нагороду від AUTO BILD!

Читачі AUTO BILD зробили свій вибір - найпривабливішим автомобілем середнього класу була визнана нова Mazda6! У виборі кращого авто-дизайну брало участь більше 200,000 передплатників журналу з 15 країн. Зібравши 23,1% всіх голосів, Mazda6 залишила позаду Maserati Quattroporte (19.1%) і Mercedes E-Class (13.1%) та стала безперечним переможцем AUTO BILD Design Award 2013.

Японський виробник отримав нагороду європейського AUTO BILD вже вдруге. Торік Mazda CX-5 була визнана найпривабливішим автомобілем в категорії SUV. Як і Mazda6, цей кросовер був створений відповідно до дизайну KODO. Гармонійне поєднання краси руху з первозданною силою природи, "KODO - душа руху" був також відзначений престижною міжнародною премією Red Dot Design Award 2013.

KODO в душі!

Дизайн нової Mazda6 втілює ограновану душу руху. І седан, і універсал поєднують маневреність і функціональність. Чіткі лінії кузову дозволяють світлу грати на корпусі автомобіля. Найяскравіше це помітно в новому кольорі Soul Red Metallic, розробленому спеціально для Mazda6. Силует автомобіля підкреслено спортивною кабіною і виразними колісними арками. Спереду знаходиться нова решітка радіатора з динамічним елементами зі світлодіодами. Задні фари органічно повторюють дизайн передніх. Хромовані лінії перетікають у плавні обриси корпусу, створюючи відчуття єдності стилю.

Гармонія дизайну і економія палива

Головний мотив дизайну нової Mazda6 - це гармонія. Гармонія екстер'єру та інтер'єру, динамічної форми корпусу і просторого салону, спраги руху та продуктивності. Остання ланка еволюції програми «Розумний Zoom-Zoom», Mazda6 вражає відмінною економією палива і екологічністю. Цього вдалось досягти завдяки впровадженню інноваційних технологій SKYACTIV.