Новини

MAZDA 6 DIESEL

10 серпня 2017

Тільки з 07.08.17 по 31.08.17 не пропустіть  нагоду стати власником стильної та драйвової Mazda 6 Diesel із спеціальними знижками до 50 000 грн.

Mazda 6 Diesel – це витончене втілення концепції «KODO-Душа руху», яке якнайповніше виражає філософію динамічного дизайну.  

Mazda – це завжди рух вперед та розвиток. І яскравим прикладом  є еволюція основного принципу Mazda Jinba Ittai (єдність вершника та коня)  до якісно нового рівня.

Mazda6 з гордістю представляє технологію SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS – першу із спектру технологій нового покоління. Це нове доповнення забезпечує загальний контроль двигуна, трансмісії, шасі та кузова для того, щоб ще більше поглибити відчуття єдності автомобіля та водія. На противагу звичайним машинам, в яких ці чотири ключові елементи контролюються окремо, технологія SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS застосовує цілісний , зосереджений навколо людини, підхід із миттєвим реагуванням та динамічною взаємодією між водієм та автомобілем.

Mazda6  надає ще більше впевненості на дорозі із застосуванням системи контролю руху автомобіля (GVC), а набір передових технологій безпеки i-ACTIVSENSE тепер діє у ще ширшому спектрі дорожніх ситуацій.

Mazda6 дарує власнику незрівнянне свідчення якості та задоволення від водіння, яке з часом тільки зростає.

Хижий дизайн, надсучасні системи активної безпеки, опції преміум-класу та повне єднання автомобілю та людини – ось, що чекає на вас за кермом  Mazda 6 Diesel.

Поспішайте придбати  комфорт та драйв!

Кількість автомобілів обмежена.