Новини

Спеціальна пропозиція на автомобілі Mazda3

13 червня 2017

З 01 червня по 31 серпня 2017 року у офіційного дилера Mazda в Чернівцях, компанії "ВЕСТ АВТО" діє спеціальна пропозиція на автомобілі Mazda3 2017року виробництва.

 

Останнє покоління Mazda3 з’явилося на ринку України у жовтні 2013 та стало абсолютним «Авто року 2014».

Восени 2016 року  Mazda3 набула суттєвого оновлення – стала ще більш комфортною  та стильною, та ще здобула нову інноваційну систему контролю розподілу тяги GVC  (G-Vectoring control) , що надасть впевненості навіть починаючому водієві у повороті та на слизький дорозі.

Всі автомобілі оснащені автоматичним складанням зовнішніх дзеркал при закритті автомобілю, підігрівом керма – про що ви не пожалкуєте взимку, камерою заднього виду, датчиками паркування та мають можливість  вибору режиму керування – звичайного або спортивного.

Починаючи з комплектації Touring+ автомобілі Mazda3 оснащені  новими  LED  фарами головного світла та протитуманними LED фарами.

Розширений перелік систем активної безпеки  - відтепер в наявності у компактному класі:  система попередження про виїзд з полоси руху (LDWS*), система контролю втоми водія (DAA), система безпечного гальмування у місті (SCSB*), що відтепер реагує на  пішоходів та навіть при русі назад і це ще не все..

 

Влітку 2017р. для тих , хто цінує справжній стиль та комфорт, для тих, хто бажає бути помітним та яскравим , на автомобілі Mazda3 діє спеціальна пропозиція із вигодою до 27 000 гривень.

Це саме час обрати Mazda3 або із економічнім двигуном 1,5л SKYACTIVпотужністю 120к.с. або спортивний та драйвовий дволітровий SKYACTIVпотужністю 150 к.с. – для відчуття справжнього драйву.

 

Якщо ви ще вагаєтесь – завітайте на тест драйв, та залиште вагання позаду ,

Або подивіться , що про нас пишуть.

 

*  - для комплектації Exclusive