Новини

В Україні відбулася презентація нової Mazda2

ДП «АВТО Інтернешнл» представила  в Україні  абсолютно нову Mazda2, яку прихильники  незабаром зможуть побачити в салонах офіційної дилерської  мережі  Mazda в Україні.

Компанія Mazda в черговий раз блискуче поєднала на перший погляд не сумісні речі - традиції та сучасність.

Нова Mazda2 - четверта  модель, створена  на основі  дизайнерської концепції «KODO - душа руху» та технології SKYACTIV. Цей автомобіль готовий змінити сам підхід до сприйняття машин класу «суперміні». Ключове слово для Mazda2 - «більше». Більше місця за рахунок більшої довжини і більшої колісної бази, більше зручності за рахунок застосування найсучасніших технологій  SKYACTIV.

Від конкурентів Mazda2 відрізняє наявність проекційного дисплея, мультімедійної системи з кольоровим семидюймовим сенсорним монітором (MZD Connect), керування якою здійснюється за допомогою джойстика – HMI командера, LED-фари та комплекс  інтелектуальних систем активної безпеки i-ACTIVSENSE.

При розробці  інтер'єрних  рішень перед виробником стояли і успішно виконані  три завдання: збільшити простір салону і динамічність дизайну, підвищити рівень якості матеріалів і запропонувати більш широкий вибір кольорів.

В Україні представлено п’ять кольорів, включаючи два абсолютно нових: спортивний Dynamic Blue та стильний Smoky Rose.

Нова Mazda2 – ідеальне поєднання  динамічних  характеристик, економічності, передових технологій і комунікативних систем.

Основні характеристики нової Mazda 2

Довжина x ширина x висота мм 4 060 x 1 695 x 1 495
Колісна база мм 2570
Двигун\максимальна потужність двигуна л/кВт / об.мин (л.с.) 1,5/ 82/6 000 (108)
Витрата палива траса\середня\місто л/100км 4,3/5,5/7,4
Ключове обладнання   Комплекс  системи безпеки i-ACTIVSENSE
MZD Connect