Новини

Бути кращим серед сильних.
Mazda3 - Автомобіль року 2015 в Україні.

Компанія «ВЕСТ АВТО», офіційний дилер Mazda в Чернівцях, щиро вітає всіх шанувальників автомобілів Mazda з черговою і заслуженою перемогою нашого бренду!
За підсумками голосування громадськості та автомобільних журналістів - абсолютну перемогу у Всеукраїнській акції "Автомобіль року 2015 в Україні" здобула Mazda3.

Третє покоління Mazda3 повернуло колишню славу, піднявши стандарти класу на новий рівень. Параметри, в яких ця модель стала практично еталоном сегменту, полягають не тільки в зовнішніх елементах дизайну, але і в чисто технічних, габаритних і експлуатаційних моментах. Доказом цьому служать високі оцінки в конкурсах і міжнародні нагороди.

Mazda3 - один з найгучніших успіхів компанії Mazda. Фіналіст європейського конкурсу «Car of the Year 2014» та всесвітнього автомобіля року «World Car of the Year 2014», вийшла в лідери, в тестах Страхового інституту безпеки на дорогах США (IIHS), отримала найвищий бал за новими правилами краш-тестів EuroNCAP і міжнародний приз за дизайн - «Red Dot Award: дизайн продукту 2014».

Концепція дизайну «KODO - душа руху» вивела Mazda3 в нову сферу емоційного сприйняття і зв'язки між власником і автомобілем. Цей ефект посилюється за рахунок нової концептуальної ідеї комунікаційного інтерфейсу «людина / машина» - Human Machine Interface. Активна складова, яка розставила акценти на динаміці і економічності - комплекс технологій SKYACTIV - інноваційна розробка компанії Mazda, яка зачепила практично всі вузли та агрегати автомобіля.

Двигуни сімейства SKYACTIV-G - це потужність і екологічність. Безкомпромісна ефективність з рекордною для класу компресією, що досягає показника 14: 1 – вивели Mazda3 в лідери класу за рівнем екологічності, показником витрати палива і швидкісним характеристикам.

Трансмісія SKYACTIV-Drive - це динаміка і продуктивність. Максимально точний момент перемикання, виняткова чіткість і здатність підлаштовуватися під поточні дорожні і швидкісні умови - забезпечує Mazda3 фактично новий алгоритм роботи коробки передач і двигуна.

Структура SKYACTIV-Body і кузов SKYACTIV-Chassis - це міцність і легкість. Використання нових матеріалів і методів інтеграції різних систем в структуру кузова знизило вагу Mazda3, досягнувши одночасно більшу міцність конструкції, більшу економію палива та виняткову точність в настройках шасі і керованості.

Новий для сегмента підхід до створення атмосфери надійності і комфорту в салоні Mazda3 - це можливість використовувати по максимуму габарити автомобіля і його внутрішній простір. Mazda3 демонструє якість виконання, вибір матеріалів і опцій, які раніше не пропонувалися в цьому класі. Цим, компанія Mazda, ще раз підкреслює особливий підхід до цього сегменту і реалізацію інноваційних технологій на самих різних рівнях.

Титул «Автомобіль року 2015 в Україні» - гідний аргумент стати щасливим власником нового автомобіля Mazda 3!
Раді повідомити Вам, всі комплектації Mazda 3 доступні в салоні офіційного дилера в Чернівцях - компанії «ВЕСТ АВТО».
Чекаємо Вас за адресою: м.Чернівці, вул. Головна, 265-Н, тел. 0372-585-215.