Новини

Mazda6 – «Автомобіль року в Україні 2014» у середньому класі!

Нове покоління Mazda отримало ще одну нагороду! Mazda6 стала переможцем «Автомобіля року в Україні 2014» у середньому класі, лишаючи позаду своїх конкурентів: BMW 3-ї серії Gran Turismo, Lexus IS і Opel Insignia. Більш того, Mazda6 увійшла не просто в десятку фіналістів, а за підсумком голосування була представлена в трійці основних претендентів на звання «Автомобіля року в Україні 2014», демонструючи перевагу технологій та стилю.

2 місяці голосування, 62 моделі − все для того, щоб обрати кращих серед кращих. Переможця визначали підсумовуванням балів журналістського та громадського  журі.

Третя генерація Mazda6 була створена на базі інноваційних технологій SKYACTIV і експресивного дизайну «KODO − душа руху». Спортивні форми корпусу цього автомобіля підсилюють спрагу драйву, відображають динамічний потенціал. Додамо сюди відмінний рівень безпеки, екологічні показники і економічність – і отримаємо унікальний механізм, який перевертає всі звичні уявлення про авто. Не дивно, що українські автолюбителі так високо оцінили Mazda6.

«Автомобіль року в Україні 2014» у середньому класі доповнює вражаючий список нагород Mazda6 третьої генерації, серед яких вже є такі значні премії за дизайн, як «Red Dot Design Award» і «European AUTO BILD Design Award 2013». І японський виробник не збирається зупинятися на цьому, створюючи дійсно стильні та інноваційні авто – втілюючи  гармонію  руху в металі.