Новини

Відбувся прес-тест абсолютно нової Mazda3 – справжній виклик умовностям!

Крим, 25-27 листопада 2013

Коли міста засинають у повсякденній рутині, варто зробити глибокий подих і перенестися до берега моря. Таку можливість надав офіційний імпортер і дистриб'ютор автомобілів Mazda в Україні ДП «АВТО Інтернешнл» в рамках презентації нового потенційного бестселера Mazda − абсолютно нової Mazda3. На лоні осінньої природи і серпантинах кримських доріг новий компакт Mazda продемонстрував свої можливості.



Представники медіа поринули до абсолютно нового світу Mazda3, випробували особисто захоплення рухом дійсно гармонійного автомобіля. За два дні журналісти подолали понад 500 кілометрів трас різної складності, у тому числі швидкісні ділянки і складні серпантини. Кожен етап траси розкрив переваги третього представника покоління SKYACTIV, нової Mazda3: чітку керованість, економію палива, безпеку.



Для тесту були надані седан та хетчбек із двигунами SKYACTIV-G 1,5 і 2.0.

Завдяки виразному дизайну KODO спрага драйву відчувається у кожному сантиметрі корпусу авто, а кримські дороги з їх захоплюючими краєвидами і солоним вітром дозволили відчути неймовірне поєднання динаміки і комфорту Mazda3. Справжній виклик умовностям від Mazda!

Ще більше фотографій тут.