MAZDA 6 - фінальна пропозиція на автомобілі 2012

Офіційний дилер автомобілів MAZDA в Чернівцях і області - компанія «Вест Авто», з радістю повідомляє, що з 10 січня 2013 ціни на автомобілі MAZDA 6 2012 випуску - рекордно знижено! Тепер ціна на 4-х дверний седан стартує від 206 550 грн.

MAZDA 6 - це автомобіль для людей, пристрасно і неподільно закоханих у рух. Якщо Ви один з них, рухайтеся по життю разом з MAZDA 6! 

Поспішайте стати власником MAZDA 6, адже кількість автомобілів на складі зменшується з кожним днем! 

Відгуки щасливих власників MAZDA 6, що купили автомобіль в автосалоні «ВЕСТ АВТО»:

«Я вибрав MAZDA 6 через спортивний характер їзди, високий рівень оснащення та комфорт. І з впевненістю заявляю, MAZDA 6 – це прекрасний вибір для тих, хто цінує в автомобілі енергійність, надійність і елегантність», - ділиться враженнями Олександр, підприємець, 32 роки, власник MAZDA 6 з червня 2012 року.

«Елегантний і динамічний, стильний і надійний: саме так мені хочеться охарактеризувати свою MAZDA 6. У неї стильний дизайн, не дарма вона отримала безліч нагород у всьому світі, а чудова безпека відзначена 5-ю зірками Euro NCAP. Завдяки високій японській якості та технологіям, можу сказати, я довіряю «японцям», - Ірина, власниця весільного салону, 41 роки, управляє MAZDA 6 з листопада 2012.

Це далеко не повний перелік радісних відгуків від власників автомобілів MAZDA 6! Приєднуйтесь до них! Ми чекаємо Вас в автосалоні офіційного дилера MAZDA в Чернівцях та області, компанії «ВЕСТ АВТО» за адресою: вул. Головна, 265-Н, тел. 0372-585-215!

У нашому автосалоні завжди до Ваших послуг
- Висококваліфіковані менеджери - консультанти; 
- Сертифіковані фахівці в області обслуговування автомобілів MAZDA; 
- Зона відпочинку з безкоштовним Wi-Fi доступом, де Вам запропонують чай / кава; 
- Широкий асортимент оригінальних запасних частин та аксесуарів; 
- Фахівці у сфері кредитів та в системі трейд-ін - обмін старого автомобіля на новий.

Пропозиція на MAZDA 6 діє з 10 січня 2013 року та до повного розпродажу складу.



Правові умови Мапа сайту ТОВ «ВЕСТ АВТО» - Група компаній «НІКО»