Новини

Mazda CX-3 вже в автосалоні «НІКО ВЕСТ АВТО». Запрошуємо на знайомство!

1 лютого 2018

Компанія «НІКО ВЕСТ АВТО», офіційний дилер MAZDA в Чернівецькій області, запрошує на знайомство: компактний кросовер Mazda СХ-3 вже в автосалоні!

Mazda CX-3 – це досконалий зразок концепції дизайну KODO «Душа руху»: ефектний, добре збалансований, стильний. Прості лінії, які виражають енергію в русі, навіть коли автомобіль стоїть на місці, доводять, що справити враження можна й не будучи велетнем.

Кожен елемент Mazda CX-3, від конструкції кузова та комплексу технологій SKYACTIV: двигун, шасі та трансмісія, спроектовано з метою мінімізувати витрати палива та надати максимум задоволення від безпечного керування.

Mazda CX-3 представлена бензиновим двигуном SKYACTIV, EURO6, об’ємом 2,0 л. із 6-ти ступеневою автоматичною коробкою:

  • потужністю 120 к.с. із середньою витратою палива 5,8л/100км у місті – для автомобілів із переднім приводом,
  • або потужністю 150 к.с. із середньою  витратою палива  6,3 л/100км – для повнопривідних версій.

Система контролю руху автомобіля G-vectoring control (GVC), що з’явилася вперше восени 2016 року на оновлених Mazda3 та Mazda6, та відтепер присутня на всіх моделях Mazda гарантує відчуття повнішого контролю та впевненості під час руху як у повороті, так і на слизький дорозі.

Відчуття комфорту водія та пасажирів відтепер стає бездоганним завдяки кабіні, що повністю зосереджена на водієві та пасажирах: оздоблення салону тканиною або комбінацією тканини та шкіри, підігрів шкіряного керма, підігрів 1-го ряду сидінь, двозонний клімат-контроль, вдосконалена система шумо- та звукоізоляції, а у комплектації Style+ преміум аудіо-система BOSE із 7-ма динаміками доповнить задоволення бездоганним звуком.  

Керування – як завжди приємне -  за рахунок практичних та корисних опцій: датчиків світла та дощу, датчиків пакування, системи «проведи мене додому», круїз контролю (адаптивного - для Style+), LED фар (для Touring+ та Style+), та інших.

Запрошуємо в автосалон «НІКО ВЕСТ АВТО» на ближче знайомство з новою Mazda СХ-3!