Новини

Захистіть вашу Mazda вигідно!

19 січня 2018

Правоохоронні органи України фіксують все більшу кількість викрадень автомобілів в Україні. На жаль, штатні системи автомобіля не в силах протистояти вмілим шахраям. У зв'язку з цим, власникам потрібно бути дуже уважними і не залишати авто на потенційно небезпечних майданчиках, а також варто приділити увагу додатковому захисту автомобіля.

З    турботою    про   вашу   Mazda   та   спокій,   офіційний   дилер автомобилей Mazda  в Чернівецькій області, компанія "НІКО ВЕСТ АВТО" пропонує придбати та встановити механічні та електронні протиугонні-охоронні системи за  спеціальною вигідною ціною з 29.08.2017р. по 31.01.18р.*

Зважаючи, що переважна більшість викрадень автомобілів, відбувається шляхом програмування спеціальним пристроєм 3-го ключа до автомобілю, який має лише штатну сигналізацію від заводу, найбільш рекомендованими протиугонними засобами є система IGLA 200 та STARLINE I96 CAN.

   Встановлюючи  протиугонні-охоронні системи в офіційній дилерській мережі Mazda, ви не тільки отримуєте гарантійну підтримку обладнання, але і зберігаєте гарантію на автомобіль.      

Лише комплексні заходи зможуть допомогти вберегти вашу Mazda.

Ознайомитись з пропозицією більш детально.

*Спеціальна ціна діє за умови установки на офіційній сервісній мережі Mazda