Новини

Відкрито віртуальний музей Mazda!

Ласкаво просимо до віртуального музею Mazda!

Тепер Ви зможете відвідати музей Mazda в Хіросімі, не виходячи зі свого будинку! Компанія Mazda представила нову послугу музею - віртуальну екскурсію основними експозиціями виставки за допомогою Google Maps Street View. Ви зможете відчути дух Mazda, простежити еволюцію автомобілів від перших ретро-авто до футуристичних концептів, познайомитись з технологічними досягненнями компанії.

До Вашої уваги відкриті п'ять віртуальних залів музею - вестибюль, зал історії, зал майбутнього, зали технологій і роторних двигунів. Максимально наближений до реальності інтер'єр онлайн-музею дозволить пересуватись у будь-якому напрямку, всебічно вивчати експонати та читати коментарі на табличках.

У залі історії Ви зможете ближче ознайомитись з такими легендарними автомобілями, як Mazda Cosmo Sport (110S) 1960-х років, RX-7 1970-х і 80-х і Mazda MX-5, найпопулярнішим родстером у світі.

У залі технологій представлені останні розробки компанії - технології SKYACTIV, втілені в новому поколінні Mazda. Тут Ви зможете побачити, що ховається під плавними формами Mazda6 і Mazda CX-5, як досягається технологічна гармонія деталей, яка робить ці авто такими особливими.