Новини

Mazda CX-5 - автомобіль року в Японії!

Mazda CX-5, компактний кросовер нового покоління від Mazda Motor Corporation, став переможцем конкурсу «Автомобіль Року 2012-2013 в Японії».

Mazda CX-5 - перша модель, в якій було реалізовано весь спектр технологій SKYACTIV. Це інноваційні двигуни, трансмісія, корпус і шасі. Їх гармонійне поєднання дозволило досягти вражаючої економії палива, екологічних показників і найвищого рівня безпеки без шкоди для динаміки руху. Результат - максимум задоволення від керування! Окрім того, в новому компактному кросовері було вперше втілено дизайн «KODO - душа руху».



З моменту старту продажів CX-5,  в лютому 2012 року, Mazda отримала 37 тисяч замовлень в Японії, більш ніж  33 тисячі в Європі та понад 128 тисяч у всьому світі, і ці цифри продовжують зростати.

Виконавчий директор Mazda Motor Corporation Кіоші Фудзівара прокоментував: «Ми раді, що СX-5 отримала таку жадану нагороду, і цінуємо теплу підтримку наших фанатів. Натхненні такою високою честю, ми будемо продовжувати створювати автомобілі, які може втілити в життя лише Mazda ... ».