Новини

Різдвяна Mazda: цікаві пропозиції!

Mazda здійснює новорічні бажання - Mazda6 всього від 206 550 грн.

Саме в чому для Вас Новий рік? Можливо, в ароматі хвої і вогнях гірлянд? В яскравих феєрверках та бризках шампанського? Або в хрусткому снігу під шинами вашого нового автомобіля? Для кожного існує своя різдвяна казка, своє найзаповітніше бажання під бій курантів, свій ненаписаний лист Діду Морозу. І якщо у Вашій казці є кермо, чотири колеса і невгасима спрага драйву під капотом, Вам не потрібен чарівник для здійснення бажань. Адже з 1 грудня стартує різдвяна пропозиція від офіційного дилера Mazda в Чернівцях - ВЕСТ АВТО. Для Вас, різдвяні  знижки на весь модельний ряд Mazda!

Елегантна Mazda6 всього від 206 550 грн.

Відчуйте динаміку витонченого драйву і обволікаючий комфорт Mazda6! Технологічно досконалий автомобіль відрізняється витонченістю форм і вивіреною гармонією в кожній деталі. Точені лінії її корпусу заворожують, пробуджують спрагу до швидкості, бажання керувати цим автомобілем.

Динамічна Mazda CX-7 від 302 130 грн.!  Залишилось  20 авто.

У спортивному кросовері Mazda CX-7 завжди живе душа спорт-кару. Динамічна зовнішність цього автомобіля підкріплюється відмінними характеристиками, а високотехнологічний характер поєднується із «розумними» функціями розкішного інтер'єру. Відчуйте захоплення рухом разом із Mazda CX-7!

Представницька Mazda CX-9 - від  396 090 грн.!

Аристократична Mazda CX-9 викликає захоплення. М'язисті форми її корпусу мають свою неповторну привабливість, вишуканий інтер'єр вражає розкішшю і комфортом. Міцний кросовер зачаровує відчуттям потужного драйву, точним керуванням і чудовою динамікою руху.

Інноваційна Mazda CX-5 всього від 249 480 грн.!

Перший представник нового покоління Mazda вже чекає на Вас в салонах! У CX-5 вперше втілений весь спектр інноваційних технологій SKYACTIV, що дозволяє поєднати неможливе в одному автомобілі. Саме завдяки цьому новий кросовер поєднує в собі безпеку, незабутнє відчуття драйву, екологічні показники та дивовижну економію палива. Ніяких компромісів!

Окрім того, стильна та спортивна Mazda3 від 166 050 грн.!
                    енергійна Mazda2 всього від 147 420 грн.!

Пропозиції дійсні з 1 грудня 2012 року по 07 січня 2013 року  в салоні офіційного дилера Mazda на вул. Головна, 265-Н.

В Новий Рік разом із Mazda!