Новини

Оновлена ​​Mazda3 дебютувала на автошоу в Нью-Йорку.

На автошоу в Нью-Йорку японці представили широкій публіці оновлену Mazda3, яка першою в лінійці бренду отримала силову установку з серії Skyactiv.

Mazda3 оснащена бензиновим атмосферним мотором Skyactiv-G об'ємом 2,0 л і новою шестиступінчастою механічною коробкою перемикання передач Skyactiv-MT, видає потужність в 157 к.с. і має максимальний крутний момент в 201 Нм. При цьому така машина приблизно на 20% економічніша своєї попередниці зі звичайним 2,0-літровим агрегатом. З автоматичною коробкою перемикання, одного галона бензину вистачає на 40 миль по шосе (близько 5,88 л/100 км).

З механічною коробкою двигун - це 6,03 л/100 км. У місті витрата палива з АКПП і МКПП становить 8,4 л/100 км і 8,7 л/100 км, відповідно.

Інтер'єр моделі в ході рестайлінга залишився практично незмінним. Крім нових матеріалів обробки тут змінилося тільки підсвічування приладів і центрального дисплея - замість яскраво-червоної вона стала білою, краще читається. Рукоятка важеля коробки передач тепер повністю обтягнута шкірою, а на деяких органах управління на передній панелі додалася срібляста обробка під алюміній.

Крім того, був змінений зовнішній облік автомобіля, в результаті чого він набув більш рельєфні форми. Mazda3 отримав нову решітку радіатора, оновлений бампер і круглі протитуманні фари.