Новини

«Mazda» розпочинає Новий рік із кращих цін та оновлених моделей!

Новий 2011 р  визначний для бренду Mazda , оскільки  цей рік  порадує  всіх   Mazda –шанувальників  не лише  FL чи новими моделями, але й спеціальними та унікальними  пропозиціями. Кажуть, як Новий Рік зустрінеш - так його і проживеш.Mazda зустріла його новими зниженими цінами на автомобілі   Mazda3  і Mazda6 та  унікальною кредитною програмою на весь модельний ряд. Тож, якщо  вірити   приказці, 2011 рік обіцяє бути в стилі  Zoom-zoom.

З  4 січня для всіх шанувальників автомобілів Mazda3, ТОВ "ВЕСТ АВТО" підготував приємний подарунок в вигляді нової ціни. Відтепер Mazda3 стартує від 165 900 грн.

Для всіх поціновувачів автомобілів Mazda6, Офіційний дилер Mazda в Чернівцях та Чернівецькій області ТОВ "ВЕСТ АВТО" не лише представила FL-модель в регіоні, але й порадувала  її новою зниженою ціною. Відтепер Mazda6 стартує від 207 100 грн.

Йдучи назустріч побажанням наших Клієнтів-власників чи потенційних власників оновленої Mazda6, Офіційний дилер Mazda в Чернівцях та Чернівецькій області ТОВ "ВЕСТ АВТО" повідомляє про нову комплектацію Mazda6 –із 2,5л.двигуном та автоматичною трансмісією.

В Новому році разом із кредитною програмою стати власником нової Mazda ще простіше. Відтепер Mazda фінансує від 0 % річних навіть при мінімальному 30 % першому внеску. Окрім того, купуючи автомобілі Mazda в офіційного дилера в Чернівцях та Чернівецькій області ТОВ "ВЕСТ АВТО", Ви отримуєте цілий спектр додаткових послуг, високоякісне обслуговування та безкоштовну підтримку Mazda в дорозі –Mazda Assistance, протягом двох років з моменту покупки.

Поспішайте! Акція триватиме до 31 січня 2011 року.

Інформаційна довідка:
Кожен, хто обирає Mazda  відчуває майже дитячий захват  від руху - ми це називаємо  zoom-zoom – бажання жити яскраво та водити автомобіль теж яскраво.
Гармонія між задоволенням від керування Mazda, вищим рівнем безпеки  і екологічності зробило автомобіль Mazda6 достойним  втіленням концепції «Стійкий  Zoom-Zoom».

Автомобілі  Mazda не лише красиві, а й безпечні:
Нова Mazda6 - отримала високу оцінку з безпеки (5 зірок) в комбінованому тесті EuroNCAP.
Раніше нагороди (5 зірок) по рейтингу Euro NCAP удостоїлися Mazda5 в 2005 році і Mazda2 в 2007. 
Mazda2 - отримала статус World Car of the Year 2008.
Обидві ці моделі отримали вищу оцінку в категорії «Безпека дорослих пасажирів і водія».

За детальнішою інформацією  звертайтесь у салон: с.Чагор, вул.Приміська 3-Є (вул.Миколаївська)
Тел. (0372) 58-68-68