Новини

Покупці Mazda отримають 30 днів КАСКО від СК «ВУСО» у подарунок!

З 17 липня по 30 вересня 2015 року діє спільна пропозиція  від офіційного імпортера та дистриб'ютора автомобілів Mazda в Україні  ДП «АВТО Інтернешнл» та СК «ВУСО», за умовами якої, кожен покупець  автомобіля Mazda отримає КАСКО на 30 днів у подарунок *. Акція актуальна в салоні офіційного дилера ДП «АВТО Інтернешнл».

* - Під подарунком розуміється придбання за 1 грн.

Про компанії:

ДП «АВТО Інтернешнл» - офіційний імпортер та дистриб'ютор Mazda в Україні. За підсумками січня - червня 2015 року Mazda увійшла до ТОП-7 найбільш популярних та реалізованих автомобілів в Україні, а кросовер Mazda CX-5 посів третє місце в загальному рейтингу проданих моделей і 1-е - серед моделей середнього і вищого цінового сегментів. У 1-му півріччі 2015 року Mazda подвоїла частку ринку в порівнянні з 2014 роком з 2,5% до 5,1% за рахунок оновленого модельного ряду і розумної цінової політики.

СК «ВУСО» працює на ринку України з 2001 року і входить до ТОП-20 найбільших страхових компаній. Головний офіс знаходиться в м.Києві. Понад 2 млн. клієнтів вже довірили свої ризики СК «ВУСО». Виплати за підсумками 2014 року склали більше 38 млн. грн.