Новини

Mazda представила новий компактний SUV Mazda CX-3

На автошоу в Лос-Анджелесі погляд громадськості був прикутий до двох моделей на стенді Mazda. Виробник представив абсолютно нову Mazda CX-3 - свій перший компактний SUV і четверте покоління Mazda MX-5.

Mazda CX-3 - стала черговим представником нової генерації автомобілів Mazda, отримав повний пакет технологій SKYACTIV і фірмовий дизайн KODO. Висока якість збірки, матеріалів, багаті комплектації, обладнання та задоволення від водіння - всі ці складові зможуть задовольнити сучасного покупця. Подібно іншим продуктам нового покоління, Mazda CX-3 зібрала в собі повний спектр технологій, включаючи два бензинових двигуна SKYACTIV-G 2.0 і новий чистий дизельний -SKYACTIV-D 1.5 в поєднанні з 6-ступінчастою коробкою передач SKYACTIV-Drive і SKYACTIV-MT. Окрім переднього приводу, у кросовера буде доступний і повний.

Mazda MX-5 з'явиться в Європі зі спеціальними версіями бензинових двигунів SKYACTIV-G 2.0 і SKYACTIV-G 1.5, механічною і автоматичною коробками передач.

Mazda також представить свої моделі 2015: SUV Mazda CX-5 2015 і флагман Mazda6 2015. Обидві титуловані моделі наділені стильним дизайном, як салону, так і екстер'єру, а також повним спектром найсучасніших технологій. Наприклад, інформаційно-розважальною системою MZD Connect, проекційним дисплеєм Active Driving Display, а також системою активної безпеки i-ACTIVSENSE, і на додаток - світлодіодні адаптивні фари головного світла (Adaptive LED Headlights (ALH)), які вперше будуть представлені для автомобілів Mazda.