Новини

Нова Mazda3: змінюй правила гри!

Абсолютно нова Mazda3 - третій представник нової генерації SKYACTIV, вона втілює в собі всі кращі досягнення японського виробника. Виклик умовностям проявляється тут у кожній деталі: від рекордного, для серійних авто ступеня стиснення 14:1, до унікальної організації кабіни. У новій Mazda3 поєднано неймовірне: відмінні динамічні характеристики, безпека, економія палива та екологічні показники. У Mazda це називають «збалансованим Zoom-zoom». Живі форми дизайну KODO захоплюють, заряджаючи спрагою руху. І седан, і хетчбек незмінно привертають увагу, пробуджують бажання опинитися за кермом. Спортивна зовнішність абсолютно нової Mazda3 повністю відображає динамічний потенціал цього автомобіля.



В Україні нова Mazda3 представлена з трьома типами двигунів – класичним MRZ 1.6 з механічною коробкою передач, а також SKYACTIV-G 1,5 і SKYACTIV-G 2.0 з автоматичною трансмісією. Двигуни SKYACTIV неймовірно економічні (5,8 л на 100 км у змішаному циклі для SKYACTIV-G 1,5), а також забезпечують плавне прискорення і низькі викиди СО2.

Mazda створює новий вимір руху, де ви зможете безпечно користуватися online-функціями завдяки оновленому інтерфейсу «людина – машина» (HMI). Кабіна влаштована таким чином, щоб зменшити потенційні відволікаючі фактори, дозволяючи водієві сконцентрувати всю свою увагу на дорозі. Окрім того, Mazda3 оснащена широким спектром технологій активної та пасивної безпеки.

Автомобіль доступний у чотирьох комплектаціях: DRIVE, TOURING, TOURING+ і EXCLUSIVE.