Новини

Mazda3 завершили крос-континентальний тест-драйв!

Неймовірний марафон Хіросіма-Франкфурт нарешті завершено! Сьомого вересня нові Mazda3 перетнули фінішну лінію європейського центру розробки та дизайну Mazda в Оберурселі, поряд із Франкфуртом. Нові компакти з гідністю витримали всі випробування експедиції, демонструючи високу якість і надійність Mazda. Чотири Mazda3 будуть представлені на Франкфуртському автосалоні 2013 року.

Їх не зупинили ями російських доріг. Їх не зупинили камені, розміром з футбольний м'яч. Перевернуті вантажівки, стада худоби та дорожні роботи не збили їх з графіку. Лише одна річ змогла затримати два з восьми авто туру - бюрократія на білоруській митниці.

Крос-континентальна подорож почалась 3 серпня, коли авто перетнули Японське море. Автомобілі подолали два континенти, 9 часових зон і відвідали 30 міст. Команди Mazda3 побачили багато захоплюючого: озеро Байкал, Алтайські гори і крижані печери Кунгуру. Вони стояли на кордоні Азії і Європи, і їх не один раз супроводжував ескорт з Mazda місцевих фанів. Під час останньої частини шляху вони відвідали чотири європейські столиці - Москву, Мінськ, Варшаву та Берлін.

Куди б не приїжджали нові Mazda3, їх зустрічали усмішки, цікавість і навіть оплески. І, не дивлячись на всі дорожні перешкоди, радість руху і теплі прийоми були запорукою відмінного настрою команд Mazda Route3.

«Це була пригода з великої літери! Якби мене попросили виділити найбільш вражаючий її аспект, я б назвав спілкування - з людьми в дорозі, з учасниками Mazda Route3, з командами підтримки і, звичайно ж, з автомобілями», - розповідає організатор туру Саша Постнер , який супроводжував експедицію від Владивостока до Франкфурта. - «Нові Mazda3 незмінно дарували радість драйву, одночасно проявляючи стійкість і надійність. Вони витримали всі випробування Євразії».

Що стосується авто на Франкфуртському автосалоні, чотири Mazda3 будуть представлені на стенді Mazda (B12 в 9 холі) і ще три - на присвяченому туру майданчику зовні.