Новини

Світова прем'єра нової Mazda3!

26 червня Mazda представила нову Mazda3 - хетчбек! Сотні журналістів, блогерів та представників соціальних медіа відвідали серію заходів, які одночасно відбулись відразу в п'яти містах.



Лондон, Стамбул, Санкт-Петербург, Нью-Йорк і Мельбурн були обрані за яскравий міський дух, що відображає суть нового п'ятидверного компакту. Нова Mazda3 стала третім представником нового покоління авто, з повним спектром технологій SKYACTIV і дизайном «KODO - душа руху».



Легкі двигуни, трансмісія, корпус і шасі - технології SKYACTIV були розроблені Mazda з нуля як основа ультра-ефективних автомобілів. Окрім того, вони допомогли поліпшити виробництво Mazda: інновації SKYACTIV підвищили ефективність процесів розробки і збірки авто.

"В Mazda3 надихає все: від зовнішнього вигляду до динамічності руху, точної реакції, надійності та експлуатаційних витрат», - розповідає Джефф Гайтон, президент Mazda Motor Europe. «У нас великі очікування щодо продажів цієї моделі, але я підозрюю, що вона зможе нас здивувати».



Компакт, продажі якого становлять майже 1/3 світових продажів Mazda, є суттєвою частиною планів компанії. З моменту випуску першої моделі в 2003 році, Mazda3 зібрала понад 130 нагород. З «трійкою» нового покоління Mazda збирається ще раз підняти планку в класі. В доповнення до KODO-дизайну, інтер'єр нової Mazda3 був повністю перероблений для максимального комфорту та зручності. Для цієї моделі компанія навіть пропонує концепт внутрішнього Інтернет-підключення. Завдяки радіо AhaTM це один з перших автомобілів в C-класі, що надає пасажирам онлайн-можливості.



Нова Mazda3 розроблена за програмою «Розумний Zoom-Zoom» - стратегією розробки економічних, безпечних і приємних в управлінні автомобілів. Таким чином, новий компакт доступний з i-stop, найшвидшою в світі системою моментальної зупинки двигуна, а також i-ELOOP, системою рекуперативного гальмування Mazda. Продуктивність вражає завдяки новим двигунам і трансмісії. А завдяки інноваціям SKYACTIV Mazda3 відрізняється чуйністю управління і має стати одним з найбезпечніших авто у своєму класі.