Новини

Зухвала пропозиція від автосалону
«ВЕСТ АВТО» на автомобілі Mazda!

Бренд Mazda давно і заслужено асоціюється з гарними, потужними і стильними автомобілями. Адже який автомобіль ви б не вибрали - будьте впевнені, вас чекає незабутнє задоволення від водіння, надійність і високий рівень комфорту.

Офіційний дилер Mazda в Чернівцях, компанія «ВЕСТ АВТО», анонсує зухвалу пропозицію на всю лінійку цих стильних автомобілів. До 31го липня на авто 2012 року випуску діють знижки до 40 000 грн.!

Дерzzzайте! 

Яскрава Mazda2 з вигідної економією до 9000 грн.!
Стильна, жвава, компактна - Mazda2 приваблює позитивними емоціями, додаючи яскравих фарб урбаністичним пейзажам. Економічна і екологічна, вона прекрасно підкреслює індивідуальність свого власника.

Стильна і спортивна Mazda3 - до 8000 грн. дешевше!
Динамічна Mazda3 втілює японську спрагу драйву в кожній лінії корпусу. Її зухвала зовнішність поєднується з витонченим інтер'єром, створюючи неповторний стиль Mazda. Неймовірно чуйна і жвава, вона немов передбачає наміри водія, дозволяючи з головою зануритися в емоції руху.

Mazda6 2012 випуску вигідніше на 12000 грн.!
Технології та якість Mazda6 були старанно перевірені українськими дорогами. Її хижий дизайн відображає динаміку руху, безпеку відповідає найвищим стандартам, а комфорт салону створює неповторний затишок.

Елегантна міць Mazda CX-9 зі супер ZZZухвалою знижкою до 40000 грн.!
Цей величний кросовер вселяє повагу. Міцні форми його корпусу говорять про потужність, що ховається під капотом. Розкішний салон Mazda CX-9 вражає продуманістю деталей. Але варто натиснути на педаль газу, і Ви зрозумієте, що неквапливою елегантності цього кросовера не чужий дух спорткарів.

Але саме дерzzzкое пропозиція діє на останні новинки модельного ряду Mazda: динамічний кросовер Mazda СХ-5 і спортивна красуня Нова Mazda 6 - зниження ціни до 12 000 грн. на кожну модель!

Офіційний дилер Mazda в Чернівцях, компанія «ВЕСТ АВТО» запрошує вас оцінити всі достоїнства пропонуємих автомобілів Mazda. Наші фахівці надуть відповідь на всі запитання. З радістю відзначаємо, в нашому автосалоні на постійній основі діє програма Trade-in - схема обміну старого автомобіля на новий з доплатою, а також кредитні програми, які ми індивідуально розробляємо з урахуванням побажань кожного клієнта.


Чекаємо Вас в автосалоні «ВЕСТ АВТО» за адресою: м. Чернівці, вул. Головна, 265-Н, тел. 585-215

Для Вашої зручності ми працюємо щодня з 09-00 до 19-00, вихідний - неділя.