Новини

«ВЕСТ АВТО» пропонує Mazda CX-5:
оптимальне авторішення за оптимальною ціною!

Дилерський центр «ВЕСТ АВТО» пропонує придбати автомобіль Mazda CX-5 2012 модельного року за спеціальною ціною.

Неймовірне можливо! Це з успіхом довели інженери Mazda, створивши Mazda CX-5. Жодних компромісів: тільки максимум можливостей в кожній деталі. Саме так народжується налагоджений механізм, здатний докорінно змінити шаблон і з'єднати неймовірне в одному автомобілі.

Компанія «ВЕСТ АВТО», офіційний дилер Mazda в Чернівцях та області, оголошує неймовірну цінову пропозицію на Mazda CX-5 2012 року випуску: оптимальне рішення за оптимальною ціною - всього від 229 000 грн.!

На українському ринку офіційно представлений в 2012 році компактний кросовер Mazda CX-5 вже зібрав значний список заслужених нагород з моменту своєї появи. Завдяки захоплюючому дизайну «KODO - душа руху» та інноваційним технологіям SKYACTIV Mazda CX-5 з легкістю виходить за рамки буденного. Серед переваг цього автомобіля - один з кращих витрат палива в своєму сегменті (7,9 л/100 км у міському циклі для дволітрового бензинового двигуна) і найменші викиди СО2 в атмосферу (119 г / км). Крім того, Mazda CX-5 вже визнаний одним із самих безпечних автомобілів на дорогах. У строгому тесті безпеки Euro NCAP компактний кросовер отримав максимальну оцінку - п'ять зірок.

Ми зв'язалися з деякими власниками нового кросовера, які придбали MAZDA СХ-5 в салоні «ВЕСТ АВТО» і вже встигли випробувати його.

«Mazda СХ-5 - відмінна машина! Я довго вибирав, придивлявся і до «німців», і до інших «японців»,  але до цих пір радію, що зупинився на СХ-5, у мене немає нарікань на свій вибір. Дорогу вона тримає відмінно, управляється ідеально. Посадка висока, огляд хороший, є, звичайно, мертві зони, але де їх немає. Витрата палива по місту відмінна. Ергономіка водійського місця прекрасна і все під рукою. Двері закриваються легко, з таким приємним глухим звуком. Клімат працює чітко, робить встановлену температуру дуже швидко, а це важливо, особливо взимку, і в спекотне літо», - говорить Микола, 34 роки.

«Маневрена, легка в керуванні машина, дуже зручна і слухняна! Хороша ергономіка салону! Bluetooth - дуже класна річ, можна по телефону розмовляти годинами на гучному зв'язку. Плюс USB, поставив флешку 32 гб музики, слухай - не переслухаєш, все меню на екрані, але можна вибрати і джойстиком. Взимку заводиться без проблем, при цьому в салоні комфортно, тепло, ніяких проблем. Гарна шумоізоляція, не заносить на поворотах, більш стійка на трасі (це я порівнюю з попередньою машиною - «німцем» за походженням). Пробіг зараз 5200 км. Вже пройшов перше ТО. Порадувало, до речі, в плані обслуговування: інтервал між ТО - 20 000 км. Загалом, я повністю задоволений, та й дружина теж рада, вона її «спортивної красунею» називає», - ділиться враженнями Олексій, 42 роки.

«У травні минулого року вмовила чоловіка обміняти нашу попередню машину на нову з доплатою, знаю, що таке практикують в салоні. Мені сподобалася Mazda СХ-5 своїм дизайном, бачила рекламу. Коли прийшли в салон з чоловіком, менеджер розповів про технічні характеристики та переваги, і чоловік сказав: «Беремо! Ця машина - те, що нам треба ». Ми досі задоволені і жодного разу не засумнівалися в нашому виборі. Рекомендую! », - каже Оксана, 28 років.

Нам приємно констатувати - наші клієнти позитивно відгукуються і рекомендують кросовер Mazda CX-5. Ми в свою чергу, йдучи на зустріч новим покупцям, оголошуємо:
оптимальне рішення за оптимальною ціною - Mazda CX-5 тепер всього від 229 000 грн.!

Чекаємо Вас за адресою: м. Чернівці, вул. Головна, 265-Н, т. 585-215.
Деталі на сайті: MAZDA-west.cv.ua


Пропозиція діє для автомобілів Mazda CX-5 2012 року випуску до наявності автомобілів у дилерській мережі Mazda.