Новини

«ВЕСТ АВТО» представляє в Чернівцях нову MAZDA 6

Компанія «ВЕСТ АВТО», офіційний дилер автомобілів MAZDA у Чернівцях,  запрошує всіх шанувальників японських автомобілів ближче познайомитися з новою MAZDA 6. 

MAZDA 6 третього покоління стрімко пройшла шлях від виставкового експонату Московського автосалону 2012 року до серійного автомобіля, доступного до замовлення в автосалоні. І ось тепер в лютому, перші щасливчики вже змогли забрати свої нові MAZDA 6 у дилера. Хочеться відразу відзначити, в своєму новому поколінні MAZDA 6 дуже подорослішала. За основними розмірами - довжина, ширина, колісна база - вона не тільки помітно обійшла попередницю (в довжину на 115 мм, по базі на 105 мм), але стала повноцінним седаном бізнес-класу - по європейській градації автомобіль Е-сегмента. 


Зовні автомобіль виглядає граціозно, яскраво і стильно. Дизайн піддався серйозним змінам. В основу даних змін лягли риси концепт-кара Takeri. Особливість дизайну нової MAZDA 6 полягає в спортивних контурах автомобіля, що виражають так званий дух руху. При погляді на нову MAZDA 6 одразу створюється відчуття динамічності, як при погляді на гепарда в русі, що вражає своєю грацією та чудовою маневреністю.

Більш значні зміни торкнулися салону авто. Інженери компанії MAZDA продумали все до дрібниць: від якості матеріалів кожної деталі, до індивідуального дизайну кожної кнопки і важеля - все привертає погляд і змушує мимоволі доторкнутися. Численні нововведення інтер'єру були розроблені в результаті співпраці інженерів і дизайнерів компанії MAZDA. І ці нововведення зробили свою справу. В результаті, усередині салону стало досить просторо, всім пасажирам авто буде максимально комфортно і зручно і навіть високі пасажири не будуть відчувати дискомфорту. Крім того, в новій MAZDA 6 мається одне із самих зручних водійських крісел в даному сегменті. Його посадка досить висока, що забезпечує максимальний огляд дороги, а форма водійського крісла створює неперевершену зручність при управлінні авто. Що ж, нову MAZDA 6 можна сміливо називати комфортабельним спортивним седаном.

Але варто врахувати, що при створенні оновленої версії MAZDA 6 виробник зробив ставку саме на відчуття від водіння. Підвіска поводиться м'якше, ніж у попередньої версії автомобіля. У всякому разі, невеликі дорожні вади пролітають гладко, без зайвої тряски, з'явилося відчуття більш високої енергоємності і навіть деякої поважності - тепер дійсно можна говорити про плавності ходу.

В автосалоні «ВЕСТ АВТО» доступні комплектації нової MAZDA 6 з двигунами SKYACTIV-G об'ємом 2,0 і 2,5 літра - це поліпшені бензинові двигуни з безпосереднім вприскуванням, який забезпечує високу економію палива і максимальний коефіцієнт стиснення серед бензинових двигунів і при цьому відповідає строгим екологічним вимогам стандарту Euro 5. Двигуни SKYACTIV-G поставляються з шестиступінчастою автоматичною або механічною коробками передач. Також, заради економічності, в новій моделі використовується не тільки система i-stop (що вимикає двигун на зупинках), але і енергозберігаючий генератор.

Що ж, одна справа милуватися новим автомобілем на фото, і зовсім інша -  оцінити і випробувати його по-справжньому. Доторкнутися до матеріалів обробки MAZDA 6 2013 модельного року, налаштувати крісло і кермо під себе, вибрати потрібний колір і, врешті-решт, спробувати «вживу».

Все це і пропонує офіційний дилер автомобілів MAZDA у Чернівцях автосалон «ВЕСТ АВТО». Ми знаходимося за адресою м. Чернівці, вул. Головна, 265-Н, т. 585-215. Деталі на сайті: MAZDA-west.cv.ua