Новини

Спеціальні пропозиції від Mazda на автомобілі 2017 року!

2 травня 2018

Зимові свята не закінчуються!  Mazda розпочинає сезон спеціальних цінових пропозицій на автомобілі 2017 року виробництва.  Скористайтесь чудовою нагодою та завітайте до салонів офіційних дилерів, де на вас чекають спеціальні пропозиції та програма кредитування Mazda Finance.

Гарний настрій за будь-яких умов  гарантує сучасна, яскрава, економічна, надійна та комфортна Mazda!

Яскравий дизайн КОДО - душа руху, надзвичайно економічні та перевірені часом і тисячами кілометрів по дорогах України бензинові та дизельні двигуни покоління SKYACTIV, комплекс систем проактивної безпеки i-Activsense та додаткова система контролю руху автомобілю G-Vectoring  не лише забезпечать максимум задоволення від драйву, а й зроблять керування максимально безпечним!

Mazda - це якісно оздоблений, витончений та максимально ергономічний салон у кожній дрібниці – від розміру, положення та куту розміщення педалей прискорення та гальмування, регулювання положення сидіння – до інтуїтивно  зрозумілого керування усіма системами,  оптимального  розміщення  монітору MZD-Connect, а також джойстик HMI, що абсолютно не відволікає увагу водія від дороги.

Динамічна та стильна Mazda6 із додатковою перевагою до 115 000 грн.

Компактний кросовер Mazda CX-3 з перевагою до 40 000 грн.

 

Поспішайте! Кількість автомобілів обмежена!

За деталями звертайтесь до офіційних дилерів Mazda в Україні!