Новини

Спеціальні пропозиції від Mazda

1 січня 2017

Приємно розпочинати рік з гарних новин! Сезон подарунків та спеціальних пропозицій від Mazda триває. Протягом січня Mazda пропонує своїм клієнтам скористатися чудовою нагодою і завітати до салонів офіційних дилерів, де на вас чекають: спеціальні пропозиції* та спеціальна програма кредитування Mazda Finance* з відсотковою ставкою від 0% на 2 роки. І все це для того, щоб новий рік став справді емоційним, яскравим та комфортним із сучасною, економічною, надійною та технологічною Mazda.

Яскравий дизайн КОДО - душа руху, надзвичайно економічні та перевірені часом і тисячами кілометрів по дорогах України бензинові та дизельні двигуни покоління Skyactiv, комплекс систем проактивної безпеки i-Activsense та додаткова система контролю руху автомобілю G-Vectoring оновлених Mazda3 та Mazda6 не лише забезпечать максимум задоволення від драйву, а й зроблять керування максимально безпечним!

Mazda - це максимально ергономічний салон у кожній дрібниці – від розміру, положення та куту розміщення педалей прискорення та гальмування, регулювання положення сидіння таким чином, що не відчувається жодної незручності – до оптимального розміщення, розміру та найлегшої зчитуваності для людського ока монітору Mazda-Connect, а також джойстик керування, що абсолютно не відволікає увагу водія від дороги.

На додачу до вже більш ніж повного переліку опцій, що завжди мали автомобілі Mazda, оновлені Mazda3 та Mazda6 отримали ще більше приємних та потрібних дрібниць – парктроніки та камери, підігрів керма та задніх сидінь.*

Обирайте модель, яка підходить саме Вам:

Яскрава та емоційна Mazda3 - із додатковою перевагою до 33 000 грн.

Потужна та стильна Mazda6 – із додатковою перевагою до 50 000 грн.

Надійна та комфортна Mazda СХ-5 – із додатковою перевагою до 90 000 грн.

А також ДУЖЕ спеціальні ціни на залишки складу автомобілів 2016 року попередніх версій.

* За детальною інформацією звертайтесь до представників офіційної дилерської мережі Mazda в Україні – компанії ДП «АВТО Інтернешнл». Спеціальні роздрібні ціни діють з 01.01.2017 по 07.02.2017 року. Кількість авто обмежена.