Новини

Mazda закрила фінансовий рік рекордними результатами продажів

Mazda Motor Corporation встановила важливий рекорд протягом 2015-2016 фінансового року. Обсяг продажів автомобілів Mazda у світі перевищив очікувані результати на 10% і склав 1 534 000 одиниць. Цей показник є найкращим за 96 років історії Mazda.

Продажі Mazda зросли в усіх регіонах присутності бренду.

Значне зростання зафіксувала Європа - на 27% у порівнянні із аналогічним результатом попереднього року, що склало 232 тис. нових автомобілів Mazda. Найпопулярнішими моделями у Європі стали Mazda CX-3 і Mazda 2.

Mazda також збільшила продажі в Китаї на 10%, у порівнянні з попереднім фінансовим роком, в Японії та Північній Америці - 3%, в Австралії - 15%, в країнах Південно-Східної Азії - 32%.

Нові рекорди продажів встановлено на інших ринках - від Чилі до Нової Зеландії.

Mazda продовжує успішно втілювати в життя план структурних перетворень, що був започаткований у 2012 році та сконцентрований на виробництві стильних, яскравих, конкурентних моделей створених у дизайнерській концепції KODO-душа руху та на основі новітніх технологій SKYACTIV.

Mazda планує і надалі розширювати свою присутність на світових ринках та зміцнювати бренд за рахунок існуючих та оновлених моделей, у той самий час подалі знижувати вартість виробництва за рахунок підвищення його ефективності

Автовиробник прогнозує подальше збільшення продажів у Європі до 239 000 автомобілів, та світових продажів до 1 550 000 автомобілів протягом поточного фінансового 2016-2017 року, у тому числі за рахунок компактної Mazda3, що є лідером попиту у модельному ряді Mazda