Новини

Mazda2 «Автомобіль року в Україні 2016» у малому класі!

За підсумками загальнонаціонального конкурсу «Автомобіль року в Україні 2016» беззаперечну перемогу у малому класі  отримала Mazda2.

В Україні, Mazda 2 третього покоління була представлена у жовтні 2015 року. Незважаючи на те, що автомобіль був відносно недавно представлений на українському ринку, автолюбителі встигли оцінити видатні якості  моделі нового покоління Mazda.

Безпека, комфорт і задоволення від водіння - ось що виділяє Mazda 2 у своєму сегменті. Функціональний комплекс найсучасніших заходів безпеки Mazda i-ACTIVSENSE, забезпечує спокій і впевненість водія за кермом, мультимедійна система нового покоління Mazda Connect, оснащена інтерфейсом людина-машина (HMI), пріоритетом роботи якої також  залишається безпека. Нова Mazda 2 пропонує справжню динаміку і драйв, допомагає своєму власнику бути індивідуальним, далекоглядним та підтримує його на шляху зростання і нових звершень.

Mazda 2 вже встигла стати автомобілем року в Японії 2014-2015, отримати престижну нагороду в галузі дизайну Good Design Gold Award 2014 і завоювати «Золоте кермо» у категорії В-класу.

Mazda 2 - надзвичайно яскравий, емоційний і разом з тим функціональний автомобіль, який за багатьма показниками кращий у своєму класі, що наразі підтверджують нагороди.