Новини

Світова прем'єра нового спортивного концепту від Mazda

Ще одна світова прем’єра очікує прихильників Mazda на Токійському автосалоні, де буде представлено новий спортивний концепт-кар Mazda, який відкриє свої двері для представників засобів масової інформації вже 28 жовтня.

Cтворюючи новинку, дизайнери намагалися втілити в ній історію спортивних автомобілів Mazda. Тема експозиції бренду має назву “Прискорення до наших мрій”.

Окрім нового концепту, японський автовиробник продемонструє дві гоночні версії Mazda MX-5, а також легендарний Mazda Cosmo Sport 110S 1967 року — перший серійний автомобіль компанії, що був оснащений роторним двигуном.

Серед інших, 14-ти титулованих моделей, які є втіленням комплексу сучасних технологій SKYACTIV і створені на основі концепції дизайну KODO – душа руху, які будуть представлені на стенді. Також покажуть і новий концепт кросовера Mazda KOERU – дебют якого відбувся на цьогорічному автосалоні у Франкфурті.

Ще одним виставковим акцентом, стануть новинки в галузі безпеки. Зокрема, інноваційний інтерфейс людина-машина, всеохоплююча сенсорна концепція та системи, що розроблені в рамках філософії проактивної безпеки Mazda. Останні спрямовані на підвищення впевненості водія та задоволення від керування автомобілем, допомагаючи водію розпізнавати потенційні загрози та приймати правильні рішення під час поїздки.