Новини

Mazda покаже новий концепт-кар у Франкфурті

Нова  світова прем'єра від Mazda очікує нас на 66-му Франкфуртському мотор шоу 2015. Цього разу компанія Mazda покаже новий концепт кросовера - Mazda KOERU, що стане ще більш сміливим та впевненим кроком у найпопулярнішому та найконкурентнішому SUV-сегменті.

Koeru у перекладі з японської означає "перевищити" або "вийти за рамки".  Ця  назва вдало відображає суть стратегії Mazda у зростаючому ринку  кросоверів,  де компанія робить нові кроки, щоб перевершити існуючі стандарти і підняти планку загальної цінності та задоволення від продукту, його потужності та ефективності.

З неперевершеним дизайном KODO, Mazda KOERU - втілення сили і життєвої енергії хижака у поєднанні з унікальним рівнем вишуканої гідності.  Повний набір надсучасних  технологій SKYACTIV від Mazda забезпечує неперевершені динамічні характеристики, економічність та безпеку без компромісів і разом з тим – унікальне «маздівське» задоволення від водіння.

Автовиробник також покаже свій модельний ряд нового покоління, де увагу привертає, перш за все, абсолютно нова Mazda MX-5, доповнена силовими агрегатами SKYACTIV та аксесуарами.

Що ж,  вже 15 вересня ми зможемо побачити новий витвір мистецтва від Mazda.