Новини

«Автомобіль Року 2015 в Україні» - голосуй за Mazda3!
Зміни правила гри!

Нова Mazda3 розпочала гонку за титул «Автомобіль Року 2015 в Україні». Один з бестселерів Mazda побореться за престижну нагороду в класі компактних автомобілів, в категоріях «Дизайн» та «Співвідношення ціна-якість». Переможця конкурсу «Автомобіль Року 2015 в Україні » визначить голосування, яке стартує 24 листопада 2014 року і триватиме до 15 січня 2015 року.

Уявіть собі абсолютно контрольований автомобіль, який не просто чітко виконує найменші бажання водія, але і взаємодіє з ним відразу на декількох рівнях. Ця мрія втілилася в Mazda3!

Mazda3 - це надпродуктивний симбіоз технологій SKYACTIV і дизайну «KODO - душа руху», який кинув виклик умовностям вивіреними лініями дизайну. Він проявляється в кожному вузлі і агрегаті свого механізму. Візуалізація автомобіля заворожує експресією, а технологічний салон з онлайн-можливостями, матеріалами та опціями нового рівня повністю оновлені для ще більш комфортного руху і комунікації. Це квінтесенція принципу Jinba Ittai (єдність вершника і скакуна), забезпечила неймовірне єднання водія та автомобіля у найпопулярнішій моделі Mazda.

Mazda3 успадкувала динамічність і чарівність стилю KODO. Обтічні форми автомобіля тільки підкреслюють закладений в нього потенціал. Mazda3 дійсно може багато завдяки ефективним і дуже легким двигунам, коробки передач, кузову і ходовій частині SKYACTIV. Динамічні характеристики і керованість Mazda3 повністю відповідають її виразному екстер'єру.

Захист навколишнього середовища і Вашу безпеку забезпечує цілий спектр інноваційних технологій Mazda (i-stop - найшвидша у світі система запуску двигуна при короткочасній зупинці, а також технології активної безпеки i-ACTIVSENSE).

Інтер'єр Mazda3 - втілення нового стилю компанії. Просторий салон розділений на зони з можливістю персональних налаштувань для різних умов, що забезпечує комфортне перебування в автомобілі водія і всіх пасажирів. Арсенал управління - це ретельно продуманий інтерфейс «Людина - Машина» з проекційним дисплеєм Mazda Active Driving Display і оригінальним контролером управління інформаційно-розважальними системами та онлайн-можливостями.

Це не просто автомобіль - це уособлення руху і точності, ефективності і технологій вищого рівня. Екстраординарна Mazda3 здатна посісти центральне місце у Вашому житті. Віддайте свій голос за пристрасть, емоції і неповторний драйв. http://ag.autocentre.ua/mazda-3/

«Автомобіль року 2015» - всеукраїнська акція, в рамках якої визначають кращі авто на українському ринку (які з'явилися в період з 20 листопада 2013 року по 20 листопада 2014 року). Переможця визначають підсумовуванням балів журналістського і громадського журі.

Голосуйте за Mazda3 на сайті http://autoroku.autocentre.ua/poll/view/2015/ , заповнивши анкету в журналах «Автоцентр» і «Автобазар».