Новини

Дебют нового кросовера Mazda CX-3 відбудеться на авто-шоу в Лос-Анджелесі 2014!

Світова прем'єра абсолютно нового компактного кросовера від Mazda - Mazda CX-3 - відбудеться в рамках міжнародного авто-шоу в Лос-Анджелесі, що пройде з 21 по 30 листопада.

Mazda CX-3 - стане абсолютно новою моделлю в лінійці нового покоління Mazda, яка  увібрала в себе повний спектр технологій SKYACTIV і знамениту концепцію дизайну «KODO» - вираз енергії життя в автомобілі. Mazda CX-3 – втілення пристрасті та емоцій, а її загострені форми, тільки посилюють відчуття швидкості і невгамовної спраги драйву.

Північноамериканська прем'єра нового родстера Mazda MX-5, також, відбудеться в рамках авто-шоу в Лос-Анджелесі. Лінійка двигунів буде спеціально адаптована для кожного ринку: 1,5-літровий або 2,0-літровий бензиновий двигун SKYACTIV-G буде налагоджений для MX-5 і встановлений в моторному відсіку для найкращої відповідності заднеприводной конфігурації цієї моделі. Специфікації моделі, призначені для Північноамериканського ринку, будуть оснащені тільки 2,0-літровим бензиновим двигуном SKYACTIV-G 2.0.

І це ще не всі новинки Mazda, які будуть представлені в рамках авто-шоу, але про це згодом ...