Новини

Mazda в Україні оголосила спеціальні ціни на лімітований склад авто.

Офіційний імпортер і дистриб'ютор автомобілів Mazda в Україні, компанія ДП «АВТО Інтернешнл», встановила спеціальні ціни на лімітований склад автомобілів Mazda 2014 року  виробництва.

Спеціальна пропозиція діє з 03 по 31 липня 2014 року і поширюється на деякі комплектації Mazda 6, Mazda СХ-5  і навіть на новинку бренду - Mazda СХ-5 з дизельним двигуном.

Безпека, екологічні показники, низька витрата палива – і ми отримуємо унікальний механізм, який зможе задовольнити будь-які вимоги майбутнього власника Mazda.

Mazda 6 - агресивна, статусна і, разом з тим, елегантна, вона увібрала в себе всі кращі розробки японських інженерів. Крім міжнародного визнання - п'ять зірок Euro NCAP і нагороди за стильний дизайн, Mazda 6 здобула впевнену перемогу в загальнонаціональному рейтингу «Автомобіль року в Україні 2014», в номінації «Середній клас».

Mazda CX-5 - її яскравий дизайн і відмінна якість отримали високі оцінки по всьому світу. Переваги цього автомобіля включають один з кращих витрат палива в сегменті (7,9 л/100 км у міському циклі для дволітрового бензинового двигуна) та найменші викиди СО2 в атмосферу (119 г / км). Крім того, Mazda CX-5 - один з найбезпечніших автомобілів на дорогах. У суворому тесті  безпеки компактний кросовер отримав максимальну оцінку - п'ять зірок.

Кросовер Mazda CX-5 diesel оснащений 2.2-літровим дизельним двигуном SKYACTIV-D (175 кінських сил), шестиступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом. При низькій витраті палива - 5,3 л на трасі, SKYACTIV-D з легкістю наповнить рухом агресивні форми дизайну Mazda СХ-5, маючи найвищий в конкурентній групі крутний момент 420 Нм/2000об.м.

Спеціальні ціни діють з 03 по 31 липня 2014 року.