Новини

Нова Mazda3 – фіналіст європейського «Автомобіля року 2014»

Інноваційна Mazda3 стала фіналістом «Автомобіля року 2014» в Європі! До фіналу найстарішої та найбільш жаданої європейської авто-премії потрапили 7 авто з 30 кандидатів.



Жовтнева прем'єра європейського ринку, нова Mazda3 стала одним з двох неєвропейських авто та єдиною японською моделлю у фінальній сімці. Нова генерація бестселера Mazda вже встигла виграти «Автомобіль року» в США від autoguide.com. Окрім того, нова Mazda3 стала фіналістом нагороди «Green Car of the Year» і переможцем премії «Автомобіль року 2014 в Канаді: краще невелике авто» відразу в двох цінових категоріях. Також вона увійшла до рейтингів «10 кращих авто» за версією німецького журналу «Focus» та американського «Car and Driver». Жодних сумнівів, нова Mazda3 рухається стопами свого попередника : перші 2 покоління отримали понад 130 нагород по всьому світі!

Третій представник нової генерації Mazda, Mazda3 дійсно кидає виклик умовностям. Седан і хетчбек були створені на базі інноваційних технологій SKYACTIV і вражаючого дизайну «KODO – душа руху». Завдяки оновленому інтерфейсу людина-машина (HMI) розробники домоглися особливого єднання водія і його автомобіля. Більш того, нова система підключення дозволить вам завжди бути online з Mazda3.



Спортивна зовнішність цього авто повністю відображає його динамічні характеристики. Mazda3 поєднує брендовий драйв Mazda з неймовірною економічністю. Чудовий рівень безпеки забезпечує міцний, але легкий корпус, а також повний спектр систем i-ACTIVESENSE. Не дивно, що в суворих тестах Euro NCAP Mazda3 отримала максимальну оцінку.

«Це велика честь – таке визнання нашої моделі», – розповідає Джефф Гайтон, президент і виконавчий директор Mazda Motor Europe, – «і нова Mazda3 дійсно заслуговує на ту бурю овацій, яку вона отримує разом із відмінними продажами і позитивними відгуками журналістів та фанатів Mazda по всьому світі».