Новини

До команди дизайнерів Mazda приєднався новий креативний директор

До європейської команди дизайнерів Mazda приєднався новий креативний директор. 49-річний Кевін Райс очолить роботу креативного відділу і сфокусує свою увагу на розвитку мови дизайну «KODO - душа руху».



Це означає повернення Райса до Європейського Центру Розробки та Дизайну в Обруселі (Німеччина). Як головний дизайнер з 1995 по 2000 рік, він багато привніс до моделей Mazda, серед яких були RX -8 та концепт «Neospace» для Франкфуртського автосалону 1999. 13 років Райс працював з BMW, де займався розробкою екстер'єру багатьох моделей. Тепер він перенесе безцінний досвід роботи з преміум-класом на неординарний японський бренд.

Британець Райс вивчав транспортний дизайн в університеті у Ковентрі. Перед тим, як приєднатися до Mazda, він шліфував свої навички в Italdesign і Opel.
 
«Ми з радістю знову працюватимемо з Кевіном. Він не новачок з Mazda, а його досвід у BMW додає ще один вимір для європейського дизайну компанії», - розповів Пітер Біртвістл, головний дизайнер Mazda Research Europe. «Він, безумовно, саме той талант, якого ми потребуємо, щоб успішно рухати Mazda до майбутнього».

«Я щиро радий бути частиною сім'ї, яка у своєму дизайні кидає виклик умовностям і створює автомобілі, якими жадають володіти», - зазначив Райс. «Для мене це персональний виклик - ще більше виділити дух змагання в моделях KODO, при цьому спираючись на позитивну динаміку Mazda».