Новини

Нова Mazda3 на Франкфуртському автосалоні

Нова Mazda3 зайняла центральне місце на стенді компанії на Франкфуртському автосалоні. Разом з цією моделлю Mazda вкотре підкорили нові висоти і не збираються зупинятися на досягнутому.

Надпродуктивний симбіоз технологій SKYACTIV і дизайну «KODO - душа руху», нова Mazda3 кидає виклик умовностям кожним міліметром свого механізму. Екстер'єр компакту зачаровує, кабіна повністю перероблена для більш комфортних подорожей, а нові онлайн-можливості забезпечують неймовірне єднання водія та автомобіля. Це квінтесенція принципу Jinba Ittai (єдність вершника і скакуна) у найпопулярнішій моделі Mazda.

Зовнішність нової Mazda3 успадкувала динамічні лінії і експресивність стилю KODO. Атлетичні форми автомобіля тільки підкреслюють його внутрішній потенціал. Дійсно, Mazda3 здатна дивувати завдяки ефективним і дуже легким двигунам, коробкам передач, кузову та ходовій частині SKYACTIV. Динамічні характеристики і керованість Mazda3 повністю відповідають її зухвалому екстер’єру.

Безпеку водія та пасажирів, захист навколишнього середовища забезпечує цілий спектр інноваційних технологій Mazda (система запуску двигуна при короткочасній зупинці i-stop, система рекуперативного гальмування i-ELOOP, а також технології активної безпеки i-ACTIVSENSE).

Просторий салон розділений на зони, що забезпечує комфортне управління. Ретельно продумана ергономіка інтерфейсу «людина -  машина». Серед особливостей - новий проекційний дисплей Mazda Active Driving Display і вдосконалений важіль управління інформаційно-розважальними системами.

В Україні нова Mazda3 з'явиться вже наприкінці листопада 2013 року.