Новини

MZD Connect: завжди online з Mazda3

Немає меж для інновацій! Нова система підключення MZD Connect для нової Mazda3 ще раз підтверджує ці слова. Компакт нового покоління зможе запропонувати цілий пакет online-сервісів разом з революційним інтерфейсом людина-машина (HMI).



MZD Connect працює через смартфон користувача, розширюючи навігацію Mazda і можливості SMS (включаючи читання і розпізнання голосу). Пасажири Mazda3 можуть користуватись розважальними сервісами Aha™ за допомогою 7-дюймового дисплея вгорі центральної панелі. Заснована на хмарних сервісах платформа Aha™ була розроблена спеціально для особливостей авто-підключення.  Aha™ забезпечує доступ до такого контенту, як радіо, новини, аудіокниги. Соціальні мережі та широке розмаїття локаційних сервісів доповнюють картину. Все, що необхідно користувачам, щоб під’єднатись до авто через Bluetooth або USB - безкоштовна програма Aha™ для смартфонів.



MZD Connect також пропонує такі програми Mazda, як Еко-дисплей і сервісні нагадування. Завдяки модульній апаратній структурі і програмному забезпеченню, яке постійно оновлюється, система легко адаптується до нововведень. Вона також підтримує відтворення з інших підключених мобільних пристроїв і працює на 25 мовах для аудіо і 38 для тексту. Кількість доступних програм та сервісів буде рости з часом.

Система надзвичайно проста і безпечна у використанні завдяки новому інтерфейсу людина-машина (HMI). Кабіна розроблена таким чином, щоб зменшити потенційні відволікаючі фактори, дозволяючи водієві сконцентрувати всю свою увагу на дорозі. Як результат, Ви можете користуватись всіма перевагами Інтернет-підключення і, одночасно, безпечно керувати вашим авто.