Новини

Півшляху навколо світу на новій Mazda3!

Автомобілі Mazda завжди вирізнялись високою якістю і надійністю. І нова Mazda3 не виняток. Щоб довести це ще раз, компанія Mazda надала 8 компактних хетчбеків для незвичайного тест-драйву Mazda Route3. Авто подолають 15 000 км від заводу в Хіросімі до Франкфуртського Міжнародного Автосалону.

Маршрут Mazda Route3 пролягає через дев'ять часових поясів, перетинає Росію, Білорусь і Польщу. Вісім Mazda3 дістануться Франкфурту 7 вересня, саме до відкриття автосалону. Неймовірній подорожі присвячено веб-сайт ( www.mazdaroute3.eu), де публікуватиметься подорожній щоденник з фото та відео маршруту.

Такий екстремальний тест-драйв Mazda проводить втретє. У 1977 німецькі репортери подолали відстань від Японії до Франкфурту на двох попередниках Mazda3 - Mazda 323. Експедицію повторили у 1990-му. Тоді чотири Mazda 626 перетнули колишній Радянський Союз. Тепер черга за найбільш технологічним компактом в історії Mazda.

Автомобілі перетнуть Японське море на кораблі на початку серпня. Після Владивостоку розпочнеться основна частина тесту на витривалість. Подолання кожного з наступних семи відрізків шляху (в середньому по 2100 км) займе від трьох до шести діб. За кермом автомобілів будуть журналісти, блогери та ентузіасти Mazda зі всього світу. Mazda Route3 стане чудовою можливістю випробувати нову Mazda3. Окрім того, маршрут дозволяє познайомитись з культурою і традиціями різних країн.

Під капотом всіх тестових автомобілів знаходиться SKYACTIV-G з 6-ступінчатою механічною коробкою передач SKYACTIV-MT.

Mazda Route3 не закінчується прибуттям експедиції до Франкфурту. Відвідувачів автосалону очікує безліч заходів на спеціальному виставковому майданчику, присвяченому прем'єрі нового компакту Mazda.

Від захоплюючого дизайну «KODO - душа руху» до провідних технологій SKYACTIV і повністю переробленого внутрішнього простору кабіни - нова Mazda3 перевершує всі очікування. Втілення традиційних сильних сторін Mazda, вона надає високий рівень безпеки та відмінну якість разом з чуйним управлінням і неймовірним відчуттям драйву. Нова Mazda3 жадає руху, який би ви не обрали шлях!