Новини

MAZDA CX-5: відтепер ще БІЛЬШЕ драйву!

Компанія «ВЕСТ АВТО», офіційний дилер автомобілів MAZDA  у Чернівцях, представляє модернізований кросовер MAZDA CX-5 з 2,5-літровим бензиновим двигуном SKYACTIV-G, потужністю 192 к.с.! 

Досконалість безмежна, стверджують інженери та дизайнери MAZDA, продовжуючи покращувати кросовер MAZDA CX-5. Ряд технологічних і дизайнерських доповнень дозволять Вам повною мірою насолодитися драйвом і комфортом оновленого кросовера MAZDA  CX-5.

Радикально новий двигун SKYACTIV-G 2,5 - це нове серце лідерів модельного ряду MAZDA, джерело її істинної динаміки та ефективності. Коли потужність в 192 к.с. і 250 Нм крутного моменту поєднуються з безпрецедентно низьким споживанням палива, можете бути впевнені: ніщо не втримає вас і вашу MAZDA CX-5 від нових перемог!

Факти говорять за себе: 7.9 сек розгону до 100 км год виводять MAZDA CX-5 в один з лідерів у своєму класі! І при цьому всього лише 7,3 літра витрати палива на 100 км (при змішаному циклі водіння). Хіба це не вражаючі параметри?

Крім цього, у MAZDA CX-5 розширилася функціональність системи Bluetooth для мультимедійного комплексу. До неї додалися функції управління голосовими командами аудіосистеми і можливість читання SMS-повідомлень та електронної пошти, що надійшли на підключений смартфон.

Ще більше драйву Ви отримаєте завдяки кнопці kick - down на педалі газу на всіх автоматичних коробках передач, використання якої дозволяє додати більше динаміки в русі. Різке натискання на педаль газу, в свою чергу, негайно знизить передачу, вражаючи чуйною реакцією кросовера на обгонах.

Зміни торкнулися і гами кольорів. Тепер доступні три нових кольори, серед яких знаменитий червоний Soul Red, популярний завдяки новій MAZDA 6. Як ніякий інший колір, Soul Red підкреслює плавні лінії дизайну компактного кросовера MAZDA CX-5.

Результат на лице - нова MAZDA CX-5 стала більш потужною, комфортною, динамічною!

В автосалоні «ВЕСТ АВТО» оновлений кросовер MAZDA CX-5 з новим двигуном об'ємом 2,5 л вже в продажу. Ціна кросовера 2013 року випуску в комплектації TOURING стартує від 312000 грн.,а в комплектації PREMIUM - від 365000 грн.. Варто відзначити, автомобілі MAZDA CX-5 з бензиновим двигуном об'ємом 2,5 не підпадають під дію спецмита, що набули чинності з 14.04.2013 р., і це означає, ціноутворення на ці автомобілі - більш лояльне.

Компанія «ВЕСТ АВТО», офіційний дилер MAZDA у Чернівцях, запрошує на особисте знайомство з оновленим кросовером MAZDA CX-5. Під час Вашого візиту представник відділу продажів розповість детальніше про модель і відповість на всі Ваші запитання. Крім того, автосалон «ВЕСТ АВТО» пропонує втілити власну мрію вже сьогодні і придбати автомобіль, скориставшись програмою кредитування. Спільно з банками-партнерами ми створили всі умови з придбання автомобілів у кредит, які відрізняються розмірами авансового платежу, процентною ставкою, терміном кредитування і т.д. Дія програми кредитування поширюється на весь модельний ряд автомобілів MAZDA. Тут же в автосалоні до Ваших послуг весь комплекс по страхуванню автомобілів.

Команда ВЕСТ АВТО сподівається, що Ви отримаєте тільки позитивні емоції при відвідуванні та співробітництво з нашим автоцентром. Наша адреса: м. Чернівці, вул. Головна, 265-Н, т. 0372-585-215, а також MAZDA-west.cv.ua.