Новини

Mazda CX-5 - неможливе МОЖЛИВО!

29 березня відбулася українська прем'єра компактного кросовера Mazda CX-5, першого представника нового покоління авто, в якому застосовані унікальні технології SKYACTIV. І вже сьогодні відвідувачі дилерського центру «ВЕСТ АВТО» можуть випробувати на собі весь драйв та натхнення, які дарує Mazda CX-5!

«Вище тільки небо», - кажуть розробники Mazda, пояснюючи задум технології SKYACTIV - інноваційного прориву компанії Mazda. Адже Mazda CX-5 - автомобіль, який об'єднав в собі драйв і безпеку, економію палива та екологічні показники. Завдяки використанню передових технологій SKYACTIV в Mazda CX-5 вдалося скоротити витрату палива на 15%.

CX-5 - перше серійне авто, дизайн якого розроблений відповідно до нової концепції «KODO - душа руху». Дизайнери Mazda надихалися плавними і небезпечними рухами гепардів під час полювання, напругою м'язів хижака перед стрибком, моментом передчуття руху. Ця жага швидкості застигла в лініях корпусу нового кроссовера, що якнайкраще передає унікальне «Я» Mazda.

Ще однією гідною новиною стало визнання Американським страховим інститутом дорожньої безпеки IIHS Mazda CX-5 найбезпечнішим автомобілем. Кросовер успішно пройшов ряд краш-тестів і отримав максимальну оцінку. Для того, щоб отримати звання самого безпечного автомобіля Top Safety Pick, серійний авто повинен успішно пройти ряд краш-тестів: лобове зіткнення, бічні зіткнення, перевертання ч/з дах, наїзд ззаду.

Випробування нової CX-5 проводилися за новою методикою, прийнятою в IIHS в реальний час. Програма тестів включає фронтальний удар на швидкості 40 миль в годину (близько 64 км/год.), бічний удар на швидкості 31 верста в годину (50 км/год.), задній удар на швидкості 20 миль в годину (32 км/год.), а до того ж випробування на жорсткість даху.

Досягти такого високого результату при оцінці нової CX-5 дозволила нова фірмова технологія SKYACTIV, що застосовується при проектуванні двигунів, кузовів і шасі. Кузов CX-5, наприклад, був спроектований за технологією SKYACTIV-Body, що дозволила максимально знизити масу автомобіля і в той же час - збільшити жорсткість конструкції в цілому. У тому числі, підсилювачі в передній і задній частині кузова виготовлені з високолегованої сталі з чи не рекордним в автомобілебудуванні межею міцності в 1800 МПА (для порівняння: межа міцності рейкової сталі - 690-785 МПА).

Компанія «ВЕСТ АВТО», офіційний дилер автомобілів Mazda в Чернівецькій області, запрошує всіх шанувальників легендарних автомобілів Mazda познайомитися з новинкою СХ-5 в автосалоні по вул. Головній, 265-Н і стати одними з перших щасливих власників унікального автомобіля.