Новини

MAZDA CX-5 - КРОСОВЕР 2018 РОКУ В УКРАЇНІ!

15 лютого 2018

За результатами 17-ї щорічної всеукраїнської акції «АВТОМОБІЛЬ РОКУ 2018» бестселер бренду Mazda -  Mazda СХ-5 завоювала престижний титул «Кросовер/SUV року в Україні 2018»!

Вперше Mazda CX-5 з’явилася у світі та в Україні у 2012 році як перша модель Mazda, що створена на основі концепції дизайну KODO та з використанням новітніх  технологій SKYACTIV.

З того часу модель високо оцінена у всьому світі за динамічність та виразність дизайну, виключну керованість та високий рівень безпеки.

Нова Mazda CX-5 стала ще досконалішою у дизайні, який відтепер можна назвати більш зрілим та вишукано спортивним. Ця «вишукана спортивність» складається з трьох ключових компонентів  – впевненість силуету, елегантність форм та ідеальне з’єднання деталей. Створивши яскравий та виразний дизайн, розробники водночас втілили справжню японську естетику – прості, але ідеально помірковані форми та свобода від зайвого – саме ці поняття традиційні для японського мистецтва.

Інтер’єр автомобіля також отримав суттєві оновлення для забезпечення максимально комфорту не лише для водія, а й для всіх пасажирів. Матеріали внутрішнього оздоблення -  панелей та сидінь - стали ще приємнішими на дотик. При роботі над сидіннями водія та пасажирів особливу увагу приділяли ергономіці та надійній підтримці корпусу.  

Всі ці якості допомогли Mazda CX-5  отримати абсолютну перемогу та стати «Кросовером  2018 року в Україні».

Нагородження переможців відбулося 6 лютого 2018 року .  

Ознайомитись із результатами конкурсу та дізнатись про переможців у різних номінаціях можна на сайті https://autoroku.autocentre.ua/

ДП «АВТО Інтернешнл», офіційний імпортер автомобілів Mazda, дякує кожному клієнту та поціновувачу бренду за  підтримку та віру у нашу спільну перемогу, а також  незалежному професійному журналістському журі  за найвищу оцінку якості та переваг  Mazda CX-5!