Новини

Європейська прем’єра нової Mazda CX-5 в рамках Женевського автосалону.

7 березня 2017

• Наступне покоління європейського бестселера витонченіше, спортивніше, безпечніше і комфортніше.

Бренд Mazda святкує 50-тиріччя першої участі на Женевському автосалоні європейською прем’єрою нової Mazda СХ-5 - другого покоління надзвичайно популярного компактного кросовера. Також на стенді презентовано оновлені моделі Mazda CX-3 та Mazda 2 - останні новинки японського бренду в сегменті B-SUV та малому класі автомобілів.

Нова Mazda СХ-5

Нова СХ-5 базується на тих принципах та перевагах, які дали змогу попередньому поколінню стати бестселером Mazda на європейському ринку. Характер Jinba-Ittai першого покоління з повною лінійкою SKYACTIV-технологій тепер еволюціонував у філософію, центром якої є людина, а метою – неперевершений комфорт не тільки для водія, але й для всіх пасажирів.
Як наслідок - покращений інтер’єр, підвищений комфорт та передові технології у кожній деталі, в тому числі - лобове скло преміум-класу з проекцією інформації безпосередньо в полі зору водія*. *- для комплектацій із шкіряним салоном.

Нова Mazda СХ-5

Неймовірне задоволення від керування гарантовано завдяки надзвичайно комфортним сидінням, ергономіка яких дозволяє не відчувати втому навіть під час тривалих подорожей, покращеній шумо- та звукоізоляції кабіни, вдосконаленій підвісці та трансмісії, технології G-Vectoring Control (GVC), яка непомітно забезпечує більш точну керованість та підвищений комфорт. Абсолютно нова CX-5 також отримала останні інновації Mazda з активної безпеки. Знижена лінія даху і мінімалістичний дизайн надають ще більше спортивного, вишуканого та солідного стилю Mazda. Новий колір кузова від компанії Mazda під назвою Soul Red Crystal втілює свіжий, навіть разючий рівень інтенсивності та створює потужне враження насиченої емоціями енергії.
87-й Женевський автосалон співпав з підведенням підсумків продажів Mazda у минулому фіскальному 2016 році, де доля кросоверів склала 39% від загальної кількості проданих автомобілів. Крім того, 2016-й став четвертим роком поспіль, коли компанія звітує про зростання продажів на європейському ринку і такий результат був досягнутий, в тому числі, завдяки СХ-серії позашляховиків.

В Україні нова Mazda CX-5 буде представлена вже влітку 2017 року, водночас із презентацією на європейському ринку.