Новини

Mazda Sky Family Day

Mazda Sky Family Day - одна з головних подій осені на автомобільному ринку України. Одеса, Дніпро, Львів, Харків та Київ – зібрали величезну кількість власників та прихильників автомобілів Mazda.

Офіційний імпортер та дистриб’ютор автомобілів Mazda в Україні – компанія ДП “АВТО Інтернешнл” – влаштувала справжнє свято прихильникам бренду Mazda, обравши для зустрічей п’ять великих міст, де була представлена вся лінійка моделей в Україні: Mazda 2, Mazda 3, Mazda 6 та Mazda CX-5, з бензиновими та дизельними двигунами. А спеціальним гостем заходу став легендарний родстер Mazda MX-5. Кожна локація та трек мали свої можливості, стиль, характер, що дозволило отримати більше емоцій, драйву та розкрити технології Skyactiv від Mazda.

В Одесі Mazda Sky Family Day  проходив на узбережжі Чорного моря. А вже за тиждень прихильники Маzda мали змогу зустрітися на не менш ексклюзивній локації у Дніпрі, де було прокладено  трасу на території головної спортивної арени міста. Львів та Харків влаштували зустріч родини Mazda на летовищі в аеропорту. Це дало змогу побудувати велику трасу для випробувань, де гості відчули характер автомобілів та переваги технологій Skyаctiv, які застосовано не лише в моторах, але й у кузовах і трансмісіях Mazda. 

Завершальний етап Mazda Sky Family Day відбувся у Києві,  на території НСК “Олімпійський” - гості змогли насолодитися атмосферою свята, смаколиками та трендовими розвагами від Mazda.

Відвідувачі заходу мали можливість не тільки пройти тест-драйв автомобілів Mazda модельного ряду в Україні, але й відчути справжній  zoom-zoom з MX-5 із досвідченими інструкторами  за кермом.

Директор департаменту Mazda компанії ДП «АВТО Інтернешнл» пані Юлія Сівак: “Ми задумали цей формат зустрічі майже рік тому, коли отримали унікальну можливість випробувати Mazda MX-5 на професійному треку для перегонів та випробувань в Японії. Яскраві емоції, майже дитяче захоплення драйвом – це саме те, що Mazda називає zoom-zoom, та саме те, чого іноді так не вистачає у буденному житті. Саме тоді було прийняте рішення просто поділитися цим яскравим та емоційним відчуттям з усіма бажаючими в Україні і створити таке «некомерційне» та майже сімейне свято для клієнтів та фанів Mazda».

Тисячі відвідувачів та неймовірна кількість тест-драйвів, позитивних емоцій, вражень. Щирі посмішки дітей та дорослих. І саме головне, Ваші відгуки та побажання, що  надихають нас на нові проекти.
           
Mazda вдячна Всім хто приєднався до нас на Mazda Sky Family Day та готується до нових зустрічей і цікавих новинок, які будуть представлені найближчим часом в Україні!!!

фото та відео Mazda Sky Family Day розміщено на – sky.mazda.ua, на офіційній сторінці Mazda Ukraine у Facebook.

Побачити більше Одеса
Побачити більше Дніпро
Побачити більше Львів
Побачити більше Харків
Побачити більше Київ