Новини

«ВЕСТ АВТО» відкриває сезон вигод і подарунків на автомобілі Mazda!

Компанія «ВЕСТ АВТО», офіційний дилерський центр Mazda в Чернівцях, оголошує про спеціальну пропозицію на обмежений склад автомобілів Mazda до 30 вересня 2015! При цьому кожен покупець нового автомобіля отримує КАСКО на 30 днів у подарунок *.

Раді повідомити, що для тих клієнтів, які хочуть скористатися спеціальною пропозицією, але ще не володіють повною сумою для покупки автомобіля, в «ВЕСТ АВТО» діє програма Mazda Finance. Простота нової програми кредитування полягає в зрозумілих умовах: кожен покупець може вибрати для себе найбільш зручні умови кредитування, які залежать від розміру першого внеску - від 15% до 60% і оптимального для себе терміну кредитування. На вибір клієнтові пропонується термін кредитування від одного до семи років.

Усі клієнти «ВЕСТ АВТО» автоматично стають учасниками Програми лояльності «П'ять діамантів», яка діє у всій дилерській мережі «НІКО» і забезпечує учаснику знижки на покупку і обслуговування автомобіля, а також ряд додаткових і приємних переваг.

Детальну інформацію про спеціальну пропозицію, умови кредитування на автомобілі Mazda можна отримати за телефоном (0372) 585-215, а також в автосалоні «ВЕСТ АВТО».
Чекаємо Вас за адресою: м.Чернівці, вул. Головна, 265-Н.

* - Під подарунком розуміється придбання за 1 грн.