Новини

Дебют у Франкфурті: Mazda KOERU

Одним з найголовніших подій Франкфуртського салону 2015 стала світова прем'єра нового концептуального кросовера Mazda KOERU.

У перекладі з японської koeru означає «перевершувати», «виходити за межі». І в суворій відповідності з власною назвою концепт втілює прагнення Mazda наділяти автомобілі можливостями, що виходять далеко за рамки буденного. KOERU випромінює міць, життєву силу і одночасно неймовірну витонченість, втілену відповідно до дизайнерської формули KODO.

Широкий силует автомобіля і низька лінія даху створюють відчуття швидкості і об'єму. На  передній частині машини особливу увагу привертають характерні лінії, що йдуть від решітки радіатора через капот до крил, і світлодіодні елементи в фарах головного світла, що нагадують про суворий погляд хижака.

Потужний, готовий зірватися з місця в будь-яку хвилину, але при цьому витончений і сповнений почуття власної гідності, цей кросовер нагадує хижого звіра, а його пропорції і неординарні форми змушують згадати про японську естетику.
М'які форми KOERU забезпечують кросоверу відмінні аеродинамічні показники, потік повітря оптимально прямує вздовж кузова, що  підвищує стабільність автомобіля, особливо на високих швидкостях. Спеціальні технології відносно захисту від шумів і вібрацій забезпечують більш комфортне пересування.

Еволюція в русі

Оснащений новітніми розробками SKYACTIV, KOERU гарантовано подарує кожному, кому пощастить опинитися за його кермом, неповторне відчуття єднання вершника і скакуна Jinba Ittai - чуйність, знайому будь-якому власникові Mazda. Досягти цього вдалося, зокрема, за рахунок використання легкого, але в той же час жорсткого кузова і шасі, «драйвових» налаштувань підвісок і рульового управління, інноваційних економічних двигунів і трансмісій, побудованих в спортивних традиціях Mazda. У результаті - це дозволило добитися чудової фірмової керованості.

Націлений на прогресивну аудиторію, концепт KOERU дає недвозначний сигнал своїм конкурентам.

Довжина x ширина x висота мм 4600 x 1900 x 1500
Колісна база мм 2700
Число місць   5
Шини   265/45 R21
Ключеве обладнання   Системи безпеки i-ACTIVSENSE*
MZD Connect**

* i-ACTIVSENSE - набір різних систем безпеки, розроблених в рамках програми Mazda Proactive Safety. Ці системи покликані допомагати водієві безпечно керувати автомобілем, запобігаючи аварії або, якщо зіткнення неминуче, знижуючи потенційний ризик травми.
** MZD Connect - система зв'язку, заснована на використанні смартфона останнього покоління, що надає різноманітний онлайн-контент для використання в автомобілі. Технологія була розроблена разом з проекційним дисплеєм та інтерфейсом «людина-машина», що дозволяє безпечно користуватися навіть під час руху.