Новини

Мільйонна Mazda SKYACTIV зійшла з конвеєра!

Світове виробництво нової генерації Mazda подолало мільйонну позначку. Усі три моделі (Mazda CX-5, Mazda6 і Mazda3) оснащені повним спектром інноваційних технологій SKYACTIV - справжній прорив в автомобілебудуванні від компанії Mazda.

Технології SKYACTIV поєднують відмінний рівень безпеки, екологічні та економічні показники із захоплюючою динамікою руху. Це результат вдосконалення кожної складової автомобіля: двигунів, корпуса, коробок передач і шасі. Екстер'єр генерації SKYACTIV втілює внутрішній потенціал цих моделей: у формах KODO відчувається справжня напруга хижака перед стрибком, природна краса руху в корпусі автомобіля.

Масамічі Когаї, президент і виконавчий директор Mazda, зауважив: «Ми доклали максимум зусиль при розробці генерації SKYACTIV. Ми досягли мільйонної позначки саме тому, що ці моделі припали до смаку споживачам зі всього світу. Від імені Mazda дозвольте мені висловити подяку кожній людині, яка придбала один з наших автомобілів. Ми будемо продовжувати кидати виклик будь-яким умовностям, створювати ще більш привабливі Mazda для того, щоб зробити життя їх власників яскравішим».

Зараз Mazda виробляє три моделі SKYACTIV - Mazda CX-5, Mazda6 і Mazda3 на чотирьох заводах. Компанія продовжує розширювати модельний ряд і планує представити ще п'ять моделей SKYACTIV до березня 2016 року.