Новини

Mazda на Токійському автосалоні: майбутнє вже поруч!

Різноманіття паливних систем і безпека стануть центральними темами стенду Mazda на Токійському автосалоні 2013. Саме тут відбудеться світова прем'єра Mazda3 SKYACTIV-Hybrid. Таким чином, новий компакт Mazda стане першим авто в Японії з бензиновим, дизельним і гібридним двигунами. Окрім того, на стенді буде представлена ще одна альтернатива - концепт Mazda3 з газовим двигуном SKYACTIV-CNG. Нарешті, з Mazda6 ASV-5 компанія продемонструє один з найбільш інноваційних концептів безпеки дорожнього руху.



Mazda3 SKYACTIV-Hybrid використовує електромотор, який доповнює спеціально модифікований бензиновий SKYACTIV-G 2.0. Це безкомпромісний гібрид від безкомпромісного виробника авто. Неймовірно економічний, він споживає тільки 3.2 л на 100 км. А 136 кінських сил під капотом забезпечують насолоду рухом, характерну для Mazda. Ще одна особливість SKYACTIV-Hybrid - система рекуперативного гальмування, яка використовує електромотор, забезпечуючи максимальне відновлення енергії.

Mazda3 SKYACTIV-Hybrid обладнана останніми технологіями безпеки Mazda, має захоплюючий екстер'єр KODO і неймовірно легкий корпус SKYACTIV-Body.



Концепт Mazda3 з газовим двигуном SKYACTIV-CNG розкриває іншу паливну альтернативу. Після бензинових, дизельних і гібридних моторів, CNG став наступним логічним кроком. Газові двигуни більш економічні і, водночас, викидають на 20 % менше СО2 в атмосферу.



Mazda6 ASV-5 втілює концепт міського руху майбутнього. Це поєднання філософії проактивної безпеки Mazda і систем інтелектуального руху ITS. Суть ідеї - забезпечити обмін даними між усіма учасниками дорожнього руху, щоб уникнути ДТП і зменшити ймовірність виникнення заторів. Це - безпечний рух для сучасного суспільства, не більше і не менше.